lørdag den 4. juli 2009

Mad på granitsten

Det blev en udmærket middag eftersom det er første gang vi prøver granitbagestenen til Weber-grillen.

Dejen til brødene var en ganske almindelig dej lavet af vand, gær, hvedemel og salt. Efter at have hævet blev dejen rullet tyndt ud til tre runde brød. Det ene kom der ikke noget på. Det andet kom der spidskommen og olie på og det tredje timian og olie. Og så blev de smidt direkte over på bagestenen.

De grillede grønsager blev meget fine, men brødet og kødet var lidt lang tid om at blive færdigt. Det var ligesom stenen ikke var helt varm nok, så næste gang skal der mere knald på grillen:-)

Det smagte nu godt alligevel og et glas Divina Contessa - en rosevin hjembragt fra Italien forhøjede nydelsen:-)

4 kommentarer:

  1. Det lyder vældig interessant med den granitsten.

    SvarSlet
  2. Grantisten på grillen. Det var da en god ide. Jeres sommermad og vin ser meget delikat og inspirerende ud. Tak for kikket ;-)

    SvarSlet
  3. Hej Irene,

    spændende med den sten. Er der tale om en helt almindelig granitsten, eller en special weberting?

    SvarSlet
  4. Lise - Det er en speciel Weber-ting lavet af bornholmsk granit.

    SvarSlet