....kær grønsag har mange navne:-)
Og det er en superanvendelig grønsag! Men når man som jeg høster en og af og til to styks om dagen, så kan det måske være på sin plads med ny inspiration til anvendelse.
Jeg har bagt sguashboller, stegt og grillet squash, skåret dem i stykker og revet dem - kort sagt - prøvet alt. Min nabo aftager nogle af dem, og i går kom hun lige over med smagsprøver på små tykke pandekager med sguash.
Så i dag har jeg været ude at købe en blinis-pande:-)
PANDEKAGER MED SQUASH
Lav en tyk pandekagedej(jeg brugte 3 æg)
Af denne portion blev der 24 stk.
Riv en halv mellemstor sguash og tre små gulerødder ned i dejen og rør rundt.
Steges som små runde klatter på en stegepande eller en blinis-pande:-)
Spises naturel eller med en klat creme-fraiche og en skefuld rejer.
Kan sikkert toppes med meget andet fyld - kun fantasien sætter grænser:-)
Velegnede til at fryse.
Velbekomme!
Du kan også sylte dem ligesom asier. Det har vi gjort og det smager rigtig godt.
SvarSletHedvig : Ja - det har jeg også prøvet. Det smager nemlig godt:-)
SvarSletDer er utrolig meget mad i sådan en squash - jeg spiser dem gerne sauteret i stærke krydderier (chili-olie som jeg selv laver):-)
SvarSletVil skrive mig blinis pandekagerne bag øret, for de er da garanteret lækre og som du skriver, kun fantasien sætter grænser for tilbehøret - og så blev jeres køkkenudstyr jo lige opgraderet ;-)
Det lyder lækkert!
SvarSletHåber de smagte godt :-)
Det ser skam godt ud. Fin ide.
SvarSletDet lyder lækkert.
SvarSletDem må jeg prøve.
Uhm - ser lækkert ud. Må prøves.
SvarSletDa jeg var lille syntes jeg ikke squash smagte af noget. Godt at smagsloegene forandrer sig.
SvarSletDe blinis vil jeg lige skrive mig bag oeret. De lyder laekre.
uhmmm!, de ser skønne ud, jeg må vist ønske mig sådan en blinispande:)
SvarSletTakk for oppskrift - dette må vi prøve:)
SvarSlet