tirsdag den 14. juni 2011

Peperoni grigliati sott´olio

I søndags var vi en tur i Bazar Vest. Her kunne man bl.a få tre bakker røde snackpebre (eller ca 2 1/2 kg) for 25 kr!!! Der var også 3 friske og spændstige gule pebre for en tier.
Hjemme igen grillede Michael dem på sin nye Weber gasgrill og syltede dem efter denne ultra-nemme opskrift.
De syltede pebre spiser jeg på et godt stykke rugbrød, der er smurt med et tykt lag humus. Uhmmm!

7 kommentarer:

  1. Uhmmm det lyder altså lækkert og det får jeg helt lyst til at prøve. Desværre er det kun mig her i huset som kan lide humus så det laver jeg alt for sjældent.

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. Ser flott ut, smaker sikkert godt også. :))

    SvarSlet
  3. Har han nu fået nyt grej igen, den kære Michael - husker jo, at han gerne vil ha´ udstyret i "mere end" orden ;-) Men det lyder som om, du får ret megen glæde af denne her - lækker, lækker peperoni og det er vel bare begyndelsen? - en gasgrill med en god kok bag - det kan ikke være bedre her i sommer :-)

    SvarSlet
  4. Mums det ser lækkert ud!

    SvarSlet
  5. Det ser godt ut, og skal vedde på at det smaker godt også. - Vi hadde en sånn Weber gassgrill før vi også, før husbonden overraskende byttet den ut med en Weber kullgrill i fjor. Syntes gassgrillen var så praktisk, den kunne til og med jeg håndtere. Disse kullgreiene har jeg aldri helt fått dreisen på.

    SvarSlet