onsdag den 31. december 2008

Nytårsmenuen - Panna cotta


Panna cotta er en meget enkel italiensk dessert. Egentlig betyder det bare "kogt fløde".
Jeg har optimeret lidt på opskriften og laver den på denne måde :
PANNA COTTA
2 1/2 dl fløde
1 dl mælk
100 gram hvid chokolade
2 blade husblas
1 pose frosne hindbær
Husblasen udblødes i koldt vand.
Chokoladen smeltes i væsken.
Husblasen kommes i og smelter.
Desserten hældes i portionsskåle og stivner i køleskab 3-4 timer.
Hindbær (kan evt. lunes lidt) hældes over lige inden servering.
Kan ikke laves i en fedtfattig udgave, men så må man nøjes med en lille portion :-)

1 kommentar:

  1. Sikke en menu I skal have i aften. Det er lige så tænderne løber i vand, når jeg læser dine indlæg
    Kan du og din familie en et godt nytår
    Merete

    SvarSlet