søndag den 1. april 2012

Det er ikke alt...

...der lykkes!
Selv om det kan se ud, som om jeg sprøjter det ene strikkeprojekt ud efter det andet, så er det langt fra alt, der er værd at vise frem.
Jeg er inde i en periode, hvor meget bliver trevlet op igen, og så tror jeg lige, at jeg har lavet årets flop. Jeg har møjsommeligt færdiggjort "Manu" - en ellers rigtig sød cardigan.
Garnet(Karen Noes Country Casual) viste sig at være et helt forkert valg, og farven grøn er totalt uklædelig til mig. I min iver efter at få den færdig, kom jeg til at sy lommerne skævt på. Det slog hovedet på sømmet, og så blev den skrottet! Helt ind bagest i klædeskabet med den!
Måske skyldes det febertågerne - nej - det er nok bare en dårlig undskyldning:-)
I onsdags følte jeg mig mere og mere sløj, og det viste sig så, at jeg havde høj, høj feber. Så måtte vi en tur på hospitalet - en infektion er jo ret farlig for mig. Jeg blev undersøgt på alle leder og kanter, og til sidst fandt lægen ud af, at det var en banal blærebetændelse. Jeg blev heldigvis ikke indlagt, men sendt hjem igen med penicillin.
Selv om feberen er væk nu, er jeg utrolig træt og slap, så jeg ligger stadig her i min seng og har ondt af mig selv. Jeg har slet ikke kunnet strikke, men jeg har da læst et par gode krimier:-)
Håber sandelig jeg snart kommer på højkant igen!

14 kommentarer:

Merete sagde ...

Irene det er bae så surt når strikkeriet ikke bliver som ønsket. Husk at pille den op med samme, så garnet kan bruges til noget andet

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Rigtig god bedring til dig, og så er det jo dejligt at fejle noget almindeligt, som kan kureres.
Rigtig god påske til dig og ærkeenglen.
Det med bagerst i skabet findes ikke her - jeg gider ikke trævle op, og jeg giver det væk der ikke klæder mig, - også selvom det har "skønhedsfejl"

Berit sagde ...

Øv, at et projekt er endt bagerst i skabet,, men mon ikke du finder et andet lækkert projekt?

Jeg håber, du snart er ovre sygdom og træthed og kan nyde resten af Påsken!

snakkemunn sagde ...

Blærebetennelse er ikke godt. Dumt at du er så pass slapp at du ikke får strikket for da vet jeg at formen ikke er noe særlig god. Du er flink som får lese. Enda blir jeg trist når det er strikkearbeid som ikke funker. Vi har jo lagt ned mye arbeid i det. Håper formen blir fort bedre og lykke til. Klem fra meg. :))

Strikkeheksen sagde ...

ØV, din stakkel - rigtig god bedring - er sikker på, der bliver nusset om dig -:)

Hvad flop angår - så skal det jo til engang imellem. Især da, når man som dig laver så mange smukke og ganske "ufloppede" striksager :-)

Uldbegavet sagde ...

Øv det lyder ikke rart med høj feber, godt lægen fandt ud af, at det bare er en blærebetændelse.
Skidt med den grønne trøje, man kan ikke vinde hver gang. Måske får du en dag overskud til at rette lommerne, eller finder en glad modtager til trøjen.
Rigtig god bedring og god påske til dig og dine.

vibstrik sagde ...

Rigtig god bedring. Håber snart du genfinder kræfterne. Glæder mig til at se hvad du nu skal i gang med af projekter. Et enkelt i ny og næ må gerne floppe, har lige set på alle de flotte du har lavet for nylig:-) De taler deres tydelige sprog. Rigtig god påske.

Helle sagde ...

En god krim skal ikke undervurderes som selskap når man ligger med feber. :) God bedring.

Anonym sagde ...

Sikke noget øv, men godt at det "kun" var blærebetændelse. Gode bøger kan kurere meget, så pyt med trøjen, der er vist mange af os der har sådanne kuldsejlede projekter liggende rundtomkring. God bedring, glæder mig til at se hvad du så finder på at strikke :-)
Knus og hilsner til dig og ærkeenglen fra

fru Jensen
Gudhjem

Kirsten Amstrup sagde ...

Hvis du mest er til krimier lige nu, så må jeg altså lige fortælle, at jeg lige har læst "Flimmer" af norske Anne Holt og Even Holt (de er søskende). En letlæst og meget spændende historie, som jeg har labbet i mig.
Jeg har tidligere været meget glad for Anne Holt, og var slet ikke klar over, at hun havde begået en ny thriller sammen med sin bror - før jeg læste om det i avisen.
Den er i det hele taget udgivet i det stille i Danmark, men den er værd at få fat på.
Rigtig god bedring. Og ja - det var satans: er der noget strikkeri, der går galt hos dig???

emmy sagde ...

Rigtig god bedring og god læselyst:-)

Lin sagde ...

Det er naesten helt betryggende at vide at du ogsaa kan "floppe" med strikketoej hihi. Dig der ellers hiver den ene laekre sag efter den anden af pindene.
Rigtig god bedring. Gudskelov var det ikke "vaerre" end som saa, og jeg er sikekr paa at Aerkeenglen vil nusse om dig.

Lea sagde ...

Gode bøger er skønne at have når man skal samle energi og kræfter - håber det går godt og hurtigt fremad!

Det kan nok ikke undgås med en enkelt flopper en sjælden gang imellem selvom man er så rutineret og dygtig en strikker som du er.

Nogle farver er bare ikke de rigtige når de kommer på - selvom de er nok så skønne når de ligger i smukke nøgler og bundter på hylderne.

Jeg ønsker dig en dejlig påske; forhåbentlig med nye kræfter og energi til et nyt lækkert strikkeprojekt!

Helle : sagde ...

Øv ikke godt når det ender bag i skabet, kender det godt ;-)

Jeg har lige købt den roman, håber den er lige så god som du andre hun har skrevet, jeg har dem alle !

Rigtig god påske !