tirsdag den 14. juni 2011

Peperoni grigliati sott´olio

I søndags var vi en tur i Bazar Vest. Her kunne man bl.a få tre bakker røde snackpebre (eller ca 2 1/2 kg) for 25 kr!!! Der var også 3 friske og spændstige gule pebre for en tier.
Hjemme igen grillede Michael dem på sin nye Weber gasgrill og syltede dem efter denne ultra-nemme opskrift.
De syltede pebre spiser jeg på et godt stykke rugbrød, der er smurt med et tykt lag humus. Uhmmm!

7 kommentarer:

Trillemus sagde ...

Uhmmm det lyder altså lækkert og det får jeg helt lyst til at prøve. Desværre er det kun mig her i huset som kan lide humus så det laver jeg alt for sjældent.

Kh Mette

Unknown sagde ...

Ser flott ut, smaker sikkert godt også. :))

Strikkeheksen sagde ...

Har han nu fået nyt grej igen, den kære Michael - husker jo, at han gerne vil ha´ udstyret i "mere end" orden ;-) Men det lyder som om, du får ret megen glæde af denne her - lækker, lækker peperoni og det er vel bare begyndelsen? - en gasgrill med en god kok bag - det kan ikke være bedre her i sommer :-)

Ann sagde ...

Uhmmmmm!

Tine sagde ...

Mums det ser lækkert ud!

Berit sagde ...

Lækkert!

Helle sagde ...

Det ser godt ut, og skal vedde på at det smaker godt også. - Vi hadde en sånn Weber gassgrill før vi også, før husbonden overraskende byttet den ut med en Weber kullgrill i fjor. Syntes gassgrillen var så praktisk, den kunne til og med jeg håndtere. Disse kullgreiene har jeg aldri helt fått dreisen på.