lørdag den 19. maj 2012

Ny hat

Til min store sorg har jeg stadig ikke ret meget hår. Heldigvis har kemoen ikke taget alt mit hår, men det lidt jeg har er noget tyndt, tjavset fehår. Ikke at have noget hår er nok stadigvæk det værste ved at være syg - for mig i hvert fald. Så jeg har stadigvæk brug for huer. Det er alt for koldt udendørs uden hue. Da jeg så den yndige, yndige hue Wenche havde hæklet, var jeg helt solgt. Jeg skrev og spurgte, om jeg måtte købe den af hende. Det måtte jeg ikke! Men Wenche ville gerne forære mig den, og det tog jeg selvfølgelig imod:-)
Huen er så fin! Det er en skøn farve, og den er så flot hæklet. Sammen med huen sendte Wenche også en pose Blå Blomst The - en vidunderlig blød og aromatisk the, der smager fortrinligt.
Tusind tak søde Wenche!

10 kommentarer:

Fríða sagde ...

den var da fin, og tænk at der findes så venlige mennesker!
kh.fra Island
Frida

Kirsten Amstrup sagde ...

Den er godt nok sød, den hue. Og det var da rigtig sødt at Wenche at forære dig den. Jeg håber du får meget fornøjelse af den.

Eva sagde ...

Sikke en fin gave. Og blå er jo lige din farve, ikke? Også i te.

Fie sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du spurgte til muligheden for at købe hatten, den er rigtigt fin.

Susan sagde ...

Den er virkelig sød - og sommerlig:-)

Uldbegavet sagde ...

Hvor var det sødt af hende. Det er en yndig hat, som sikkert vil klæde dig og en lille hjælp, til du får dit eget hår igen.

Karin Grøn sagde ...

Hvor er den fin og du har ganske ret- det er koldt i hvert fald her i Vendsyssel. Dejligt at der findes mennesker som Wenche og som dig der siger tak med dejlig te. Håber ikke du får så meget brug for huen for det må altså godt snart - meget snart blive varmt. vi TRÆNGER

Gitte sagde ...

Kan godt forstå at du faldt for den hat. Den er bare så sød og charmerende :-)

Anonym sagde ...

Tillykke med din nye hat, den er rigtig sød og blå er din farve.

Mvh Maibritt

Tine sagde ...

Hvor er det bare en sød sommerhat!
Den bliver en god afløser for din smukke turkis vinterhat :-)