onsdag den 30. maj 2012

Shopping

Da jeg vågnede i morges, havde jeg en frygtelig lyst til en shoppetur, så sådan blev det:-) Jeg er i gang med at strikke hele to cardigans - Lyse nætter - dog med et andet mønster end opskriftens samt en lun helt enkel glatstrikket vintercardigan i Noro garn købt sidste år på tilbud i Fandango.
Men man kan aldrig få for mange cardigans - vel:-) Så et besøg hos Tøndering Strik resulterede i indkøb af en opdateret version af Daffodil af Helga Isager samt garn i en smuk blå farve. Den første Daffodil-opskrift var der fejl i, så Helga har lavet en helt ny og omarbejdet udgave af opskriften. Måske bliver cardiganen ikke blå, men man skal jo købe garn for at få fingre i opskriften. Jeg kunne godt se en sommerlig udgave af Daffodil i råhvid eller gul.
Vel hjemme igen var der kommet mail fra Ho-strik med nogle uimodståelige tilbud bl.a på Højlandsgarn der udgår og erstattes af et næsten lignende garn. Derfor måtte Dankortet endnu en gang svinges, så der kom "en lille smule" garn til lageret:-)

11 kommentarer:

laj sagde ...

Rart med et godt lager

MetteNS sagde ...

Flot cardigan, glæder til at se din.:)

Lin sagde ...

Herlige ting til lagerkassen.

Kludemutter sagde ...

Sikke da en god shoppedag du har haft ;)
Så er der lidt til lageret igen, man skulle jo nødigt løbe tør.

Yt

Lea sagde ...

Lyse Nætter er skøn og det ser ud til du er kommet langt med den!

Det er dejligt at få nyt hjem til lageret - uanset hvor stort det end er :-)

Ulla Røjkjær sagde ...

Man kan hverken få for mange cardigans eller for meget garn Irene, og med de renter banken giver nutildags kan man lige så godt omsætte pengene til noget fornuftigt..

Strikkeheksen sagde ...

Jamen, du TRÆNGER jo også :-) Den Daffodil er skøn, tror det er samme farve som min Regnvejrsdag - det er en skøn blå :-)

Har også kikket på Ho-strik og så kom der også lige et tilbud på råsilke fra garn.dk - ak, ak, ak - indtil videre har jeg holdt på dankortet med mine efterhånden meget stærke fingre ;-)

vibstrik sagde ...

Fantastiske køb på denne regnvejrsdag:-) Man kan jo aldrig få for meget på lager. Lyse Nætter ser ud som en der skal føjes til projektlisten;-)

Helle : sagde ...

Skønt med en shoppetur, man bliver bare så glad igen ;-) og garn får man aldrig formeget af.

Skønne farver du strikker i !!

Knus

Berit sagde ...

Uh, du frister en svag sjæl til nye garnindkøb, men jeg vil have brugt noget af lageret...

Kirsten Amstrup sagde ...

Skønne indkøb, du vælger altid sådan nogen dejlige farver. Glæder mig til at se mere til din Daffodil.