lørdag den 25. august 2012

Ny strikkebog

Tiden går og meget af den tilbringer jeg på hospitalet. Jeg skal nu have kemo en gang om ugen. Dertil kommer andre undersøgelser, så der går meget tid med det og derfor bliver der desværre ikke så meget tid til at strikke og blogge. Den nye kemo giver føleforstyrrelser i fingrene, så det er svært at strikke. Øv, øv! Men samtidig mener jeg, at strikning er en god fysisk aktivitet for at holde hænder/fingre smidige og i gang, så selv om det ikke går så stærkt, forsøger jeg at strikke lidt hver dag. Kim Hargreaves nye efterårs/vinterstrikkehæfte "Quirky" måtte jeg bare have. Måske får jeg ikke strikket så meget fra de strikkebøger jeg køber, men jeg elsker at ligge og bladre i dem og blive inspireret. Foreløbig er der dog to modeller jeg har tænkt mig at strikke.
EMMY - som jeg vil forsøge at finde garn til lige om lidt:-)
HARRIET - hvor jeg faktisk har originalgarnet Rowans Felted Tweed i en skøn meleret mørkeblå liggende - den samme farve som på billedet. I det hele taget er jeg ved at nedbringe mit garnlager, hvilket er meget tilfredsstillende. Jeg har også et par projekter færdige, som jeg snart kan vise frem. Jeg skal bare lige orke at sy dem sammen, vaske dem og tage billeder. Og så glæder jeg mig vildt til i morgen, hvor mine kære strikkeveninder kommer og underholder mig:-)

13 kommentarer:

Lisbeths verden sagde ...

Jeg gleder meg alltid over dine strikkerier. :)

Sigrid S. Eriksen sagde ...

For Fanden da Irene (undskyld), det er bare ikke retfærdigt at du skal have føleforstyrrelser i fingrene - du skal strikke, og berige alle os andre med de flotte kreationer du frembringer. Men som du tager det, så bliver jeg hekt flov over at jeg raser lidt på dine vegne.
Jeg glæder mig til at se næste færdige ting fra dig.
Nedbringe lageret er dejligt engang i mellem, men kun for at lave plads til nyt.
Håber at I må få en lattermild og smuk søndag.

Helle : sagde ...

Åh Irene jeg er ked af at høre at det går ud over dine finger en gang imellem. Men strik så meget du kan, for det giver dig så meget andet og vi nyder at kigge på dine kreationer. Jeg håber at I får en rigtig dejlig eftermiddag, jeg vil tænke på jer. Vi skal jo holde fødselsdag, så jeg får alle min børnebørn hjem i morgen SKØNT. Knus Helle

snakkemunn sagde ...

Så flink du er som strikker når du til og med have føleforstyrrelser. Enig med deg at det er fint med bøker for inspirasjon. Du aner ikke hvor mange jeg kjøper og det blir jo lite vi strikker av de fordi det tar jo s¨å laaaaaaaaaang tid. JAja, fint er det med troen på alt vi skal få gjort. For tiden har jeg mange prosjekter på gang, men blir lite ferdig. Ha en god helg. Klem ;-)

Gitte sagde ...

Godt at du stadig strikker selv om det ikke glider som det plejer.

Jeg har også købt bogen, og har garn fra Fanø til harriet :-) måske også knapper fra Birthe sahl. Nu mangler posten bare at levere bogen.......

Helle sagde ...

Jeg har faktisk for bare timer siden bestilt det samme heftet fra Kim Hargreaves. Jeg har også plukket meg ut et par modeller hvor Harriet var en av dem. Min blir nok rustrød og ikke blå. :)

Så leit å høre at medisineringen går utover fingrene dine. jeg skjønner at du er frustrert og lei (for å si det mildt). Jeg håper du bare orker å strikke litt innimellom og ser på det som fingre-trim som du sier. Ellers er jeg spent på å se hva du allerede har strikket ferdig.

Strikkeglæde sagde ...

Hvor er de modeller flotte, måske jeg skulle have fat i Quirky?

Det er altså uretfærdigt at medicinen giver sådanne bivirkninger når nu strik kan være så godt for sjælen ;-)

christunte sagde ...

Jeg håber, du får strikket. Rigtig god aften med strikkeveninderne!

Uldbegavet sagde ...

Hvor er det træls med sådan nogle føleforstyrrelser. Kemo hver uge lyder også umanerlig hårdt. Godt at du stadig har mod på at strikke og holde fingrene i gang. Det er en skøn bog fyldt med den ene flotte model efter den anden. Kim Hargreaves er bare så dygtig.

Eva sagde ...

Her fra skal lyde et "hep-hep", - du er så sej. Og vi andre kan kun glæde os til at se flere af dine flotte kreationer.

ullaskovjensen sagde ...

Ja, jeg vil også heppe!
Og fortælle dig, at det kan være godt at strikke, hvis du har føleforstyrrelser. Man kan være så heldig, at det fremprovokerer mere normale føle-tilstande. Så det håber jeg også for dig midt i alt dit trælse bøvl.
:-)

GrenDesign sagde ...

Åj ja, den bog har jeg også bladret mange gange - der er en de fede modeller i synes jeg. Glæder mig til at se dine, når du kan. Pøj-pøj med behandlingerne og fingrene!

Pernille sagde ...

Den er smuk, den nederste. den kan jeg godt forstå, du får lyst til at strikke :)