torsdag den 10. juli 2008

Sensommer-Italien


Fuldstændig tilfældigt som det næsten altid er:-) opdagede jeg, at Ryanair har billige billetter indtil midnat i dag. Så vi bestilte fluks billetter til uge 38, så vi slipper for at køre. Og så håber vi på at kunne leje huset her i Popetto, hvor vi også boede sidste år i september. Der er bare så dejligt, med udsigt over hele Aulla-dalen og alligevel fuldstændig ugenert!!! Allerede nu begynder det at krible i maven på mig for at komme tilbage til mit elskede Italien. Jeg vil jo helst derned mindst to gange om året - og nu ser det ud til at lykkes igen!

6 kommentarer:

Tanker & Spin sagde ...

Det ser lækkert ud, jeg kan godt forstå i gerne vil slippe for køreturen, jeg har aldrig prøvet at køre så langt i bil, men jeg syntes en køretur til København er lang nok til mig ;-))

enaj sagde ...

Hej Irene
Den babyvest du har lavet med dansende mænd og koner, hvor kan man købe opskriften til den henne?

Mariann sagde ...

Ih, hvor det lyder dejligt.
Måske jeg skulle arbejde lidt på, at overtale manden til sådan en tur, jeg kunne i allefald også godt tænke mig at opleve Italien.
Er bare lidt misundelig :-)

Merete sagde ...

Hej Irene
Jeg har set at du vil købe maskemarkør. Jeg kan ikke finde en mail adresse til dig. Kan du ikke sende en mail til mig på meretesalg@gmail.com?

Merete

PS: Sikke et skønt sted i Italien. Jeg har aldrig været i Italien, så det må bestemt prøves en dag.

Strikkeheksen sagde ...

Jeg er bare misundelig. Det ser SÅ italiensk ud :-)

Selv er jeg inkarneret nordbo og vil hellere nordpå om sommeren, men i efteråret og foråret er Italien jo helt suverænt. Jeg kan godt forstå, du glæder dig :-)

Gitte sagde ...

Åh - elsker Italien. Vi snakker om næste år - måske.

Er heller ikke vild med at køre - så kan godt forstå at I hellere vil flyte - Der er langt. Men - hvordan får man al den dejlige vin med hjem?