torsdag den 3. juli 2008

De nåede færgen...


Jeg har været rigtig tidligt oppe for at køre mine naboer til Hov, så de kunne nå færgen og komme til Tunø-festival. Deres bil gik i stykker i går aftes, og det er en mangeårig tradition, at de tager til Tunø-festival, og det ville have været frygtelig besværligt, hvis overhovedet muligt, at komme med bus til Hov. Det var da også en dejlig morgentur gennem et smukt solbeskinnet dansk sommerlandskab.

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Ja, de gange man bliver tvunget til at stå tidligt op, kan give overraskende smukke oplevelser :-)

Hej Irene og tak for din kommentar. Jeg har længe smugkigget hos dig. Du er jo en fantastisk strikker og SÅ produktiv. Du er blevet tilføjet på min liste, som den første. Stor ære :-)

Gitte sagde ...

Vi hentede Søren i går med færgen fra Tunø kl. 16.10. Der stod rigtig mange glade mennesker og var klar til nogle dejlige dage.

Blev helt misundelig, men har også prøvet det i telt og regnvejr, og så synes jeg ikke det er så sjovt... Så vi "pjækker"

susanne sagde ...

Hej Irene.
Tak for en god blog med megen god inspiration.
Jeg har lige et spørgsmål til din FLS. Hvordan har du fået strikkefastheden til at passe? Strikker du med dobbelt garn?
Jeg har 24 m på 10 cm i Kauni på p 3½.
Venlig hilsen
Susanne

Irene Aagaard sagde ...

Hej Susanne
Så vidt jeg ved er der forskellige slags Kauni.Jeg strikkede i det, der hedder 8/2. Så måske skal du strikke med dobbelt tråd.Det kan også være jeg strikker løsere end dig. Du må prøve dig lidt frem, men husk 7 skal gå op i masketallet + kantmasker. God fornøjelse med trøjen :-)