søndag den 24. august 2008

Æbler - æbler - æbler


Vi har 2 træer med spiseæbler. Det ene - James Grieve - er blevet beskåret så hårdt, at det slet ikke har nogen æbler i år. Det andet er egentlig købt som et Ingrid Marie-æbletræ, men da det fik æbler kunne vi med det samme se, at det var et helt andet. Jeg tror måske, at det er et Discovery-æbletræ. Hovedsagen er i hvert fald,at det har masser af æbler, og at de smager godt. Men der går lige 1-2 uger endnu, før de er modne.
Derudover har vi fire paradisæbletræer, som vi deler med naboen, da de står lige i skellet. Grenen på det ene træ var så tynget af æbler, at det var lige før den knækkede, så vi var nødt til at plukke dem i dag. Ud af den ene gren blev der 12 glas skøn paradisæblegelé!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi har også et lille (meget lille) Discovery æbletræ..der har trods alt været 25-30 æbler på i år, og vi er begyndt at spise af dem...de er så gode

Strikkeheksen sagde ...

Mine discovery er højmodne nu, hvis det kan være en hjælp til artsbestemmelsen :-)Søde, dog skarpe, sprøde og helt fantastiske. Deres kød bliver efterhånden farvet rødt indeni efterhånden som de modnes. Måske kan de kendes på det???