torsdag den 21. august 2008

Kochoran


Jeg har haft mange overvejelser omkring, hvad jeg skulle strikke af mit Noro-garn.
Jeg købte 100 gram Kochoran - 50%uld-30%angora-20%silke og det kostede 155kr. Derfor skulle det absolut være et eller andet luksuriøst :-)
Jeg endte med at beslutte mig for et halstørklæde. Sådan et - der også kan bruges indendørs til et af mine sorte outfits og få det til at ligne en million.

Men hvordan skulle det strikkes ?
Jeg prøvede dobbelt perlestrik, alm. perlestrik og forskellige hulmønstre, men der var ikke rigtig noget af det, der duede. Garnet er nemlig ret tykt og ujævnt i tykkelsen - det er bl.a det, der gør det lækkert.
Til sidst slog jeg 16 masker op på pind nr. 5 og strikkede bare retstrik, men med en flot kant hugget direkte fra Hanne Falkenberg. Garnet er så smukt i farvespillet, at jeg synes, det kræver et enkelt design, og for at få halstørklædet langt nok, var det nødt til at være smalt.
Det er noget rigtig lækkert garn at strikke med, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg prøver det - overvejer faktisk en hue i et helt enkelt design.
Det tog kun en aften at strikke det, og jeg synes det er blevet smukt. Glæder mig til at bruge det :-)

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det blev da helt fantastisk flot, Irene.

God ide, jeg sagtens kan anvende. Jeg har nemlig nogle nøgler Multigarn liggende, der skal strikkes på pinde nr. 9.

Tak for inspirationen ;-)

Gitte sagde ...

Vældig smukt! jeg forelskede mig nu også i det skab der er under ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Sådan! Du kommer til at ligne million uanset, hvad du bærer dertil:-)

Og enig, det skab er rigtig lækkert!

Irene sagde ...

Tak skal I have alle tre!
Gitte og Lene : Skabet er et loppefund vi selv har sat i stand og malet :-)

tankerogspin sagde ...

;-)) jeg har også et nøgle til at ligge, har det på samme måde som dig, det skal være lidt specielt når nu det har været så dyrt. Det er nok verdens blødeste garn, det kan kun være lækkert at ha' om halsen. Dit tørklæde er blevet fint, og du har ret, det skal være enkelt :-)

Tine sagde ...

Et meget smukt og enkelt halstørklæde.

Super fint til det dejlige garn.

Liberta alias Pia sagde ...

Det er bestemt blevet meget smukt. Du kommer til at ligne mindst en million.

Annekakadu sagde ...

Undskyld jeg skriver til dig. Jeg læser med stor glæde ofte din blog om livet og strik. Tillykke emd det gode resultat på sygehuset til kontrol! jeg kan se at vi deler int. for bla. det skønne Noro Kochoran. Jeg har 8 nøgler helt nye Kochoran farve 41 som jeg bare ikke får brugt - hvis du er int. i det så mail mig lige anne.ahrenst@hotmail.com. Undskyld at jeg skriver her ,men jeg kunne ikke finde en direkte mail til dig her på siden