onsdag den 12. november 2008

Drengesweater


Endnu en julegave er færdig - en drengeswater str. 3-4 år til en af tvillingerne. Det er nok mest en str. 4 år - den ser i hvert fald rigelig ud til de små tvillingedrenge, men hellere lidt for stor end for lille.
Den er strikket i Falk Dalegarn 100% uld, der kan maskinvaskes. En helt enkel glatstrikket model strikket på pind 3 1/2. Eneste udsmykning er fairisle-borten og en tynd grøn stribe i halsen. Halsudskæringen er med rullekant, da det er min erfaring at en alm. ribkant ofte bliver for stram til et barnehoved. Trøjen vejer 237gram, så der er brugt lige knap 5 nøgler. Jeg købte 10 nøgler i denne farve på udsalg i Fandango, så der er rigeligt garn til en tvillingesweater mere, men de må jo ikke være helt ens :-)
Opskriften er min egen.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor er den sød den drengetrøje...det er lidt fornøjeligt med tvillinger i familien...jeg nyder mine niecer, hvor strikketingene SKAL være ens...og det er pigernes ønske ikke moderens eller mosterens :-)

Anonym sagde ...

Super! Sådan skal en rigtig sweater til en rigtig dreng se ud! Lige i øjet.

ps: skal du ikke snart udvide sortimentet af muligheder til tilkendegivelse af kommentar-mennesker? Jeg bruger f.eks. adressen på en død blog :-)

Strikkeheksen sagde ...

Den er bare blevet helt perfekt. Jeg skal love for, du får produceret noget :-)

Jette sagde ...

Sikken det sprøjter ud hos dig, og rigtig fin drengetrøje, helt enkel og så bare så smuk alligevel.

tankerogspin sagde ...

Ja jeg vil give de andre helt ret, den er fin, en rigtig lille drenge trøje, og en fin hals, de små gider nemli ikke det sidder for tæt :-)

Fríða sagde ...

hvor er den blevet fin! og hvor er du altså hurtig med dine pinde!
kh.fra Island
Frida

Mette Thrysøe sagde ...

Den er rigtig lækker - og ja, en rigtig drengesweater! Mine drenge gider ikke gå i strik mere.. De siger, der klør! Måske fordi, deres far siger det :-)

Helle : sagde ...

Det er bare en rigtig drengetrøje, de farver er skønne. Hvordan får du tid til at gå jobbe ;-)

Gitte sagde ...

Hvor er den flot Irene.

Hold da op hvor du bare når en masse for tiden.

Liberta alias Pia sagde ...

Super skøn og drenget på den rigtig gode måde. Og så bliver jeg da helt forpustet og får præstationsangst af alt det du får færdigt.....

nynne sagde ...

Den er vel nok dejlig. Klassisk og absolut ikke kedelig.
Dejligt stykke arbejde.

Tine sagde ...

Den er bare fin.
Glæder mig til at se broderens :-)