torsdag den 11. marts 2010

En gammel sag

Forleden dag kom min datter med denne lille trøje str. ca. et år, som jeg strikkede til Nanna for 5-6 år siden. Den er strikket i noget ganske almindeligt billigt bomuldsgarn, men har holdt sig ualmindelig godt trods flittigt brug og mange gange vask. Opskriften er selvkomponeret, og jeg havde fuldstændig glemt trøjen:-)
Sine vil gerne have, at jeg strikker nogle magen til i drengefarver. Jeg er ikke så vild med at strikke i bomuldsgarn, men når det er i den lille str. går det nok:-)
Jeg kan godt forstå, at hun vil have bomuld, der kan smides i en 60 graders vask. Jeg har i hvert fald en hel skuffe med bomuldsgarn i alle mulige dejlige farver, så det er bare med at vælge nogle, der klæder lillemanden. Og så skal jeg måske lige skifte hjertemønstret ud med et lidt mere maskulint mønster:-) Ingen grund til at give drengen traumer i en tidlig alder:-)

8 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Du finder sagtens på et nyt drengemønster er jeg sikker på :-)

Det er en skøn lille trøje og jeg kan sandelig også godt forstå, at din datter vil ha´ flere :-) Sådan nogle mønstrede bomuldstrøjer har jeg også lavet til mine drenge, da de var små og det er netop ikke så slemt med bomuld i de str.

PS: Jeg kan lige se dig styre igennem butikken mod den turkise "hoptimist" - jeg har det på samme måde, hvis jeg ser et turkis objekt i det fjerne :-)

nynne sagde ...

Det skal du nok regne ud - har en opskrift på en bluse med en stjerne - måske det var noget. Mine har alle elsket den.

Merete sagde ...

Sikke en skøn trøje, den ser slet ikke brugt ud. Du kan nemt finde nogen mere drenget mønster at sætte i.
Merete

Helle : sagde ...

Det skal nok blive en fin drengetrøje, der er jo så mange sjove mønster at sætte på.

Mahalo - Kvinde sagde ...

Rigtig sød pigetrøje...og tillykke med dit nye barnebarn!
:-)

Gitte sagde ...

Er sikker på at du hurtigt får lavet en drengemodel ;-) Ellers har jeg nogle drengeopskrifter liggende, hvis ikke du når at strikke den inden vi ses næste gang.

Hvor er den bare flot pigeblusen!

Jeannette Mariae sagde ...

Den er bare så fin, den lille bomuldsbluse. Jeg synes også, at det er lidt hårdt at strikke i, men de holder så fint og de er så nemt at vaske.

Glæder mig til at se din 'drengeversio'.

Knus fra engens land ;-)

BedstesBlog sagde ...

Det er en sød lille trøje. Jeg glæder mig til at se, hvilke farver og mønstre, du finder på til drengetrøjen!

Randi