søndag den 21. marts 2010

Næsten i garn-himlen...

I går slog vi to fluer med et smæk. Jeg var et smut på Middelfart-messen om formiddagen, mens Michael gik tur på havnen. Dernæst kørte vi til Odense og besøgte Michaels familie og havde en rigtig dejlig dag sammen med dem.
Klokken 10 var et godt tidspunkt at komme på messen endnu inden det helt store rykind. Jeg hilste selvfølgelig på en del bloggere, og det er nu så hyggeligt.

Jeg kan godt blive helt handlingslammet, når der er så mange ting at se på, og så kan jeg slet ikke finde ud af at købe noget. Derfor havde jeg hjemmefra kigget på de forskellige garn-butikker, lagt en strategi og overvejet eventuelt indkøb.
Jeg havde besluttet at kigge nærmere på Karen Noes garn, for hun har noget lækkert garn, jeg ikke har set andre steder. Jeg købte imidlertid ikke noget, men nøjedes med at kigge.
Derudover var der planer om at se nærmere på Geilsk - det nye uld/bomuldsgarn, og her købte jeg ind til Elizabeth Zimmermann-trøjen.
Jeg købte ind hos Tante Grøn til en lille sommerbomuldsvest.
Og så faldt jeg over et rigtig godt tilbud - 600 gram Isager garn på tilbud. Det skal sammen med det Isager garn jeg har i forvejen bruges til en ny Vifte, en Løvfald og en Ivy League-vest.
Samme sted faldt jeg over 3 nøgler Gepard CottonWool til 20 kr pr nøgle mod normalt 49kr. Jeg elsker at strikke i det garn - det skal blive til en trøje til Emil.
Som I kan se havde jeg virkelig tjek på tingene - jeg er helt stolt af mig selv - ikke noget med at købe garn jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge til:-)
Endelig købte jeg også lidt stof - jeg vil nemlig til at sy - men mere om det senere.
Skal jeg vurdere messen, synes jeg at der var langt flere garnbutikker end de foregående år, og det var jo rigtig dejligt:-)


15 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Åh Irene, det er da det rene eventyr land.. Bare det var mig som havde været der.

nynne sagde ...

Lyder dejligt - smukkke farver

Merete sagde ...

Det lyder til at have været et rigtig godt besøg på håndarbejde messen. Jeg ville gerne have været der selv, men der er alt for langt.
Merete

Lydert sagde ...

Slaraffenland, lækkert garn du har købt, glæder mig til at se de færdige resultater

Jette sagde ...

Ja, der var nemlig gode tilbud mange steder, og stod også og tænkte på det Tvinni, men fortryder i dag at jeg ikke købte det. Øv, at jeg ikke nåede at hilse på dig.

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Jeg må godt nok sige at jeg beundrer din strategi - jeg får altid først købt garnet, og skal så efterfølgende finde på noget at bruge det til, som du gør det virker bedre ;-) Men jeg er nok alligevel lidt for impulsiv til at det kan lykkes. Lækkert garn du fik købt.

Lin sagde ...

Hold op hvor er du dygtig. At kunne laegge en saa striks plan, og saa oven i koebet holde dig til den WAW. Med min aalerygrad ville jeg vaere plumpet i op til flere gange. Det ser saaaaaa laekkert ud det garn du har koebt. Til pindene, start, parat, strik.

Berit sagde ...

Er selv lige kommet hjem fra messen med lidt til garnhylden. Først en runde og så en beslutning om hav man skal have med hjem - det var vores strategi. det er nogle lækre garnkøb, du har gjort.

Gitte sagde ...

Synes også man bliver lidt forvirret. Meget garn og mange mennesker. Svært at få det store overblik.

Skønne ting du fik med hjem.

strikkeentusiasten sagde ...

Det var et slaraffenland af garn og andre gode ting, men lidt for mange mennnesker efter min mening, var derover fredag middag og der var virkelig mange mennesker.
Jeg købte garn og opskrift til en rigtig sød vest " JENA" ved Bente Rønberg.

Tine sagde ...

Sikke nogle lækre ting du fik med hjem.
God strategi, du havde lagt.
Jeg blev lidt nærig, så det var meget begrænset hvad jeg fik med hjem. :-)

snakkemunn sagde ...

Så gøy og så mye fint du har fått kjøpt. :))

Strikkeheksen sagde ...

Det er altid en god ide at bestemme sig på forhånd, så bliver forvirringen mindre - jeg havde også bestemt at jeg skulle købe mit Christel Seyfarth kit på messen :-)

Om jeg begriber, hvordan du lige kunne rende ind i et tilbud - jeg fik ikke øje på nogen - skønne ting, du fik med hjem :-)

PS: Vi savnede dig selvfølgelig om søndagen :-)

Kristine sagde ...

Nej nej nej!
Er det himmel eller helvede med sådan en garnmesse?
Jeg ville elske det, virkelig elske det.
Men for pokker hvor ville jeg få brugt mange penge.
Du slap heller ikke helt uskadt, kan jeg se ;)

Helle : sagde ...

Dejligt lige at hilse på dig på messen, skønne indkøbt du har gjort.