tirsdag den 25. maj 2010

Intet garn...

Jeg fandt kun en enkelt sy/garnbutik på Sicilien i byen Castellamare di Golfo. Men det garn de havde var udelukkende blandingsgarner i acryl/uld, og det har jeg ikke lyst til at strikke i. Til gengæld var der mange fine blonder, skråbånd og andre accessories for dem der syr:-)
I det hele taget bærer Sicilien præg af at være et relativt fattigt område. Det kan godt være, at der er mærkevarebutikker i Palermo, som vi så ikke besøgte denne gang, men helt derude på landet, hvor vi var, findes det ikke.
Jeg har sådan set heller ikke brug for nyt tøj og sko, men jeg fandt da et par dejlige espadriller/sandaler m. kilehæl til stort set ingen penge. Sådan nogen man lige smutter i og hvor fødderne har det komfortabelt:-)

8 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

De ser dejlige ud - vi er jo nogle, der elsker kilehæl ;-) Blandingsgarner er vi helst foruden, så jeg kan godt forstå, du ikke var interesseret - tak fordi vi måtte følge lidt med i jeres ferie og velkommen hjem :-)

Annepålandet sagde ...

Fine og sommerlige sko! Det har vært spennende å følge med på feriebloggingen din. Jeg har aldri vært på Sicilia, men nå fikk jeg lyst til å dra dit. Ser ut som dere har hatt en deilig ferie!

Mormorstrik sagde ...

Dejlige billeder og gode historier fra Sicilien.
Har været der for nogle år siden. Vi boede i Marsala da vi besøgte vinhuset Pellegrino, som vi importerede fra. Det vestlige Sicilien virker ret fattigt. Sicilianerne er yderst gæstfrie.

Gitte sagde ...

Velkommen hjem.

Ditto med hensyn til blandingsgarner - når man ligger så meget arbejde i det, skal materialet også være i orden.

Fine sko.

strikkeentusiasten sagde ...

Ja, espadriller med kilehæl er altid et hit...de gør ligesom lidt mere end bare "Mao sko"

Velkommen hjem, det har været en dejlig oplevelse at følge jeres ferie.
Nu håber jeg du har fået tanket helt op med positiv energi :)

Helle : sagde ...

Sikke en skøn ferie I har haft, dejlige sandaler du har med hjem. Det har været så dejlig at se dine billeder der fra.

Puttenings sagde ...

Hvor er de fine, og det blomstrede for gør dem bare endnu mere sommeregnede. :o)

Lin sagde ...

Jeg bor midt i det. De sydlige EEEEEElsker acryl, saa finde rent uld der ikke kradser er lidt af en opgave hernede. Saa jeg siger laenge leve internettet hihi.
Dejlige sko, lige til at hoppe i.