lørdag den 22. maj 2010

Tonnina


I dag reklamerede den nærmeste lokale fiskehandler med friskfanget "Tonnina"(lille tunfisk). Der var kø langt hen ad gaden, men den skiltes som vandene, så den tossede turist kunne få lov at tage et billede af mand og fisk:-)
Jeg synes nu det var en ret imponerende fisk, der var kastet op på fiskemandens kæmpeskærebrædt - parat til at blive parteret i flotte tunbøffer:-)

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Må lige starte med at sige generelt om dine indlæg: Sikke nogle pragtfulde feriebilleder, du har fået taget - der ser herre lækkert ud og det lader til, I nyder det i fulde drag :-)

Jeg elsker tun, gerne rå og ville godt ha´ haft et par bøffer - sjovt, at de sådan lod dig komme igennem for at fotografere :-)

Gitte sagde ...

Lidt større end en dansk rødspætte må man da sige at den er ;-)

Kluddermor: sagde ...

Fantastiske billeder, og FANTASTISKE strik-værker!!! Jeg ønsker mig kjolen. Og trøjerne. Og...og...!!!
Tænk, at være begavet med en sådan evne. Er selv fuldstændig afskåret fra den slags talenter. Bestod kun med nød og næppe (og temmelig meget snyd) mit symaskinekørekort, dengang i 5.-6.klasse. Tænkte for et par år siden, at man da måtte have udviklet nogle skills med alderen, og købte derfor en symaskine. På impulsmåden. Ambitionerne var store, og tommelfingrene desværre mange, for knækkede nålen første gang den var i brug. Tss... Skomager, bliv ved din læst. Eller det der.
;)

HANNE sagde ...

Dejlige feriebilleder, godt du har nydt det. Jeg tror ikke det er fisken du har linsen rettet imod, men fiskemanden :O)