torsdag den 7. april 2011

Dejligt besøg

I dag kom en kær kollega til kaffe og kage. Det var længe siden vi havde set hinanden, så der var mange ting, der skulle opdateres på:-) Jeg blev begavet med denne smukke bog, som jeg efter et smugkig kan fortælle, indeholder en masse vidunderlige fotografier og kreative idéer til indretning af boligen. Så nu vil jeg synke ned i min lænestol og kigge nærmere på den:-)

10 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Alene bogens titel give gode løfter. Jeg håber så meget at det snart bliver rigtigt varmt forår, så vi kan komme ud og nyde det.

Irene sagde ...

Sigrid: Det samme her:-) Længes efter lidt sol og varme:-)

Trillemus sagde ...

Hej Irene. Skønt med kollega-besøg og sikke et flot stel du har. Jeg elsker blåt og hvidt.

Kh Mette

Mette sagde ...

Nej, hvor dejligt med besøg. Og jeg vil tilslutte mig begejstringen over stellet, hvor er det fint. Hvor har du det fra? Det passer lige til mit køkken (og til mig ;-)

Ann sagde ...

Min mund løber i vand ved synet af de der kager! I kan da umuligt ha spist dem allesammen ;-), så send bare resterne til mig!
Sikke et smukt kaffe-/te-service!
Håber du har haft en skøn tid med adspredende dagdrømmeri i selskab med din nye bog.

Irene sagde ...

Trillemus og Mette: Det er et engelsk stel, der hedder Arden. Det kan bl.a købes her:http://www.blueandwhite.com/thumbnails.asp?m=Burleigh&p=Arden/
Ann: Nej - vi spiste slet ikke dem allesammen:-) Det er små mini-kager fra Småkagehuset. Især de franske makronkager "Macaroons" er ualmindeligt lækre:-)

Strikkeglæde sagde ...

Skønt med veninde besøg og det så da rigtigt hyggeligt ud - ikke mindst med de fine kager.

Berit sagde ...

Skønt med kaffe-besøg og tøsesnak!

Bogen ser meget spændende ud!

emmy sagde ...

Skønt med kollegabesøg og sikke en fin gave du har fået. Kagerne ser rigtig lækre ud "moms", lige noget til en sød tand:O)

Annette sagde ...

Hvor er det et vidunderligt stel du har dækket op med, "Arden", det kendte jeg slet ikke. Kagerne, ser altså ikke mindre vidunderlige ud.
Og boggaven, jeg tror der er grobund for nogle hyggelige timer med den bog.