lørdag den 12. november 2011

Julemarked i Risskov

Tak for alle tilbagemeldingerne vedrørende knapper til den lille babycardigan:-)
Der var overvældende flertal for knapperne i forskellige farver fra Søstrene Grene, så de er blevet syet i. Når jeg lige får taget mig sammen til at skrive den ned, kommer der en opskrift på trøjen.
Sidste år solgte jeg strik på julemarkedet i Risskov. I år nøjedes jeg med at shoppe:-)
Siden Michael så duftlamperne "Lampe Berger" som også sælges i netbutikken "La Drome" har han været vildt betaget af dem, så det var primært sådan én vi tog ud for at købe. Michael fik en helt nyproduceret i klart glas, men jeg kunne ikke stå for denne antikke lampe fra 1920 i en smuk turkisblå farve.
Det er lidt samme princip som en petroleumslampe. Nede i flasken er der en væge samt propylalkohol tilsat parfume med f.eks rosen, lavendel eller citrusduft. Lampen skal kun være tændt i en halv times tid og har så optaget alle "dårlige" lugte og spredt velduft i lokalet, hvor den står. Jeg synes lamperne er smukke bare at have stående og i Frankrig, hvor de stammer fra, er de gamle antikke lamper et samleobjekt.
Du kan læse mere om lamperne her.
Jeg købte også lidt julepynt - det viser jeg senere:-)
Julemarkedet er også åbent i morgen.

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Tænk, er de SÅ fine? Jeg kan huske Michael fortalte om dem, men jeg anede ikke de også var så dekorative :-) Sikken et dejligt køb - så er der både lys og velduft i den mørke tid :-)

nynne sagde ...

Den ser rigtig fin ud - kan godt forstå du faldt for den !

Lis sagde ...

Det er en rigtig dekorativ "lille" lampe du har fundet dig. Lige da jeg så den fyldte den hele døren, så jeg troede den skulle hænge fra loftet ti hi. Den kan jo stå og pynte alle steder, en dejlig lille en af sin art.

Vi skal til Aarhus imorgen, men ikke Risskov, datteren giver kaffe.

Kh. Lis