tirsdag den 25. marts 2008

Bazaren

Sønnen er taget på besøg hos en veninde.
Michael har stadig ferie hele denne uge, og jeg har fri i morgen.
Vi synes, vi trængte til at forkæle os selv med en god middag, og når vi gør det, tager vi enten ud og spise eller handler ind i Bazar Vest.
I dag gjorde vi det sidste. Jeg er allerede så småt begyndt at glæde mig til ferien i Italien i maj, så derfor faldt valget på noget henad det italienske køkken, nemlig denne ret fra Roald Als`kogebog "Kvinderne ud af køkkenet".
Fire tynde skiver kalveklump...

...et lille rødløg,en gulerod og en stilk blegselleri hakkes og koges i ganske lidt vand. Et glas rødvin hældes ved. Blandingen hældes over kødet, der marineres i 2-3 timer. Dernæst tages kødet op og kommes i en varm ovn ca. 5 min. Lagen blendes, koges med lidt fløde(kan udelades) og hældes over kødet igen. Serveres med nye(udenlandske kartofler og...

...letkogte grønne asparges

...en god tomatsalat med et stænk olivenolie,balsamico og lidt hakket frisk timian og rosmarin

...samt lidt ristede østershatte.

Ingen kommentarer: