mandag den 1. juni 2009

Hedera


Et par hvide sommersokker blev det også til. Igen er garnet Lana Grossa. Det ligger i 100 grams nøgler og var sat ned til bare 40 kr. Denne gang er det en blanding af bomuld, uld og polyamid og så er der en lille smule stretch i, hvilket bevirker, at du kan strikke sokkerne virkelig tyndt, glat og fint. Jeg kan næsten ikke få armene ned igen af begejstring over det her sokkegarn. Det er så lækkert at strikke med, og sokkerne ligner nogle, der er købt - hvis I forstår, hvad jeg mener:-) Jeg har strikket på pind 2 1/2 og brugt godt det halve af nøglet. Der kan sagtens blive et par børnesokker også:-)
Mønstret er Hedera fra Knitty forår 2006. Det var meget let at memorere, men alligevel skulle man koncentrere sig ret meget om at strikke sokkerne, for så var der også drejede retmasker, indtagninger og igen en forstærket hæl. Det var sjovt at strikke dem, og jeg synes, de er blevet rigtig fine.

10 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

De er blevet super flotte. Jeg har længe ønsket mig at komme i gang med sokke/strømpestrikning, men har holdt igen pga. de mange andre projekter jeg har gang i.

Jeg vil prøve det garn, du har anvendt. Tak for tipset ;-)

Gitte sagde ...

Hvor er de flotte - Irene - det garn må jeg også bare prøve......

Puttenings sagde ...

De er i den grad super fine. Tak for din beskrivelse af garn, det skal helt sikkert prøves. Når man som jeg strikker sokker til den store guldmedalje, så er det skønt at prøve nyt (og måske bedre) garn af.

Jette sagde ...

Uha, du rører ved den dårlige sokkesamvittighed, det er godt nok længe siden... Men de er flotte både de hvide og de blå, og sikken en fart de er lavet i.

Tine sagde ...

Super flotte sokker.
Baade de blaa og de hvide.

Jeg tror ogsaa jeg vil lidt mere i gang med sokkestrikningen naar jeg kommer hjem.
Dejligt afslappende arbejde :o)

Strikkeheksen sagde ...

Ups, min sokkesamvittighed rører også på sig, jeg har et par herresokker liggende, der ikke er blevet rørt i umindelige tider!

MEN det skal ikke hindre mig i at beundre dine sokker, hvor er de flotte, begge par - jeg skriver mig også lige garnet bag øret :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

du laver simpelthen bare nogle flotte strömper!

Helle sagde ...

Hvor er de fine, det mønster vil jeg prøve engang. De blå er også rigtig flotte, sjovt at se mønstret i ensfarvet, hvor det træder tydeligt frem. Jeg strikker også ofte sokker, når strikketøjet ikke må fylde for meget i tasken.

Charlotte sagde ...

Hvor ser de bare lækre ud de strømper. Har endnu ikke strikket sokker, kun futter, men får da helt lyst til at prøve. Tak fordi du deler.

Venlig hilsen
Charlotte

Helle : sagde ...

De er bare flotte og sikke et skønt mønster, det garn må jeg prøve engang.