søndag den 14. juni 2009

Så sprang de !

Den første af mine engelske roser - Gertrude Jekyll, og I slipper altså ikke for billeder af den:-) I det hele taget kommer der sikkert masser af rosenbilleder i løbet af sommeren, for jeg elsker mine roser og går og nusler og pusler om dem hver eneste dag.
Gertrude ser ud til at blomstre helt overdådigt i år, men det skrev jeg vist også sidste år:-) Det er kun tredje år jeg har engelske roser, så jeg synes det er helt fantastisk. Prøv lige at se hvor stor en enkelt rose er i forhold til min hånd - og jeg har altså ikke små hænder:-)
Og så har de en vidunderlig duft!

8 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Skønt Irene - du ku.
Og så lige kommentere på min ynglingsrose. Har selv 2 af disse vidunderlige roser, fra Løve rosenplanteskole.

Annette sagde ...

Hvor er de dog smukke, dine roser og farven er helt vidunderlig.

"Strikkearrangementet" lyder til at have været en rigtig god oplevelse. Sådanne arrangementer med mange piger, snak, sludder og sjov og at man samtidig får noget fra hånden, det er meget hyggeligt og noget som jeg godt af og til kan savne.

Hav en god søndag.

Anonym sagde ...

Dine roser er så smukke...her går vi og venter på at vore springer ud :-)

Lavendel sagde ...

Smukke smukke smukke - jeg er helt enig med dig, vi trænger til rosenfotos, jeg skynder mig osse lige med et par

Strikkeheksen sagde ...

Først tak for godt selskab i går, det var som sædvanlig fantastisk hyggeligt :-)

Jeg er misundelig på dine Gertrude Jekyll, hvor er de dog frodige og smukke. Jeg har selv én, men det er som om den ikke rigtigt vil noget, lidt pjevset og ranglet - måske det skyldes kulden her nordpå ;-)

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er de dog flotte, Irene. Vi har også forsøgt os med roser her i forskellige afskygninger, men rådyrerne synes, at det er en stor delikatesse og derfor har vi ingen tilbage ;-)

Annepålandet sagde ...

Vakkert! Her fant jeg grønne larver i rosenknoppene i dag, og brune flekker på alle bladene. Så nå er det like før jeg spar dem opp. Jeg nyter synet av dine vakre roser i stedet!

Gitte sagde ...

Hvor er de skønne!