torsdag den 9. juli 2009

Køkkenhaven


Det er ikke så tit jeg blogger om køkkenhaven, for det er Michaels domæne:-)
De fleste grønsager dyrker vi i zinkbaljer af hensyn til sneglene, men efter intensiv snegleudryddelse de sidste par år, hvor alle midler er taget i brug, ser det faktisk ud til, at vi næsten er sluppet af med dem.
Derfor har vi i år vovet at sætte kartofler - lidt sent - men så får vi bare nye kartofler til august:-) Michael har også bygget dette flotte pilestativ til bønner, og det ser heller ikke ud til, at sneglene har fundet dem :-)
I drivhuset var de to første skoleagurker klar her til morgen. Selv om vi kun har to planter, forudser jeg, at vi om kort tid vælter os i agurker, så selv om jeg fryser ned og sylter, må vi også forære væk til naboerne. Et skønt luksusproblem.-)

7 kommentarer:

marianne sagde ...

Dejligt med en køkkenhave:)

Lavendel sagde ...

Skønt med egne forsyninger.Død over sneglene. God dag til dig-

Julie sagde ...

Jeg glæder mig også helt vildt til de første agurker er klar. Desværre har vi kun én plante, da den anden omkom under transporten hjem, og da jeg i forvejen var sent ude, blev der aldrig indkøbt en erstatning :-( Jeg nærstuderer dagligt planten, og der er flere fine (meget små) agurker på vej!
Kh Julie

nynne sagde ...

Super fint stativ gemalen har lavet.
Tillykke med dine priser

Jette sagde ...

Det er dejligt med en køkkenhave, bare nogle få ting at få lavet selv, det er skønt. Jeg gør mest i rødbeder, for dem får jeg syltet og spist. Og jo, der er rødt i min kat, mener at huske at den ligner din lidt.

Helle : sagde ...

Hvor er det smart det stativ din mand har lavet, og så pynter det jo også i køkkenhaven vil jeg mene :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Det er så super dejligt med egne afgrøder, synes jeg. Hvilken orden Michael har i sin køkkenhave. Bare det var her ;-)