søndag den 11. oktober 2009

En eventyrlig butik i Odense

Jeg har været på et dejligt familiebesøg i Odense i weekenden.
For en gangs skyld skulle vi overnatte, så jeg fik lusket gemalen til at køre lidt tidligere, så jeg kunne nå et besøg i denne butik!

Hold da helt op for en lækker garnbutik!
Var det ikke lige fordi gemalen trods ventebolcher mm. travede utålmodigt i hælene på mig, kunne jeg have tilbragt meget lang tid der:-)
Det lykkedes mig dog alligevel at få kastet hele tre meget spændende strikkekits ned i min kurv.
Det ene og mest spændende bliver eftersendt, da de ikke lige havde min farve. Og nej - det var ikke turkis, jeg ville have denne gang, men host...host...øhhh...mint:-) Det er en jakke/cardigan designet af Tina Vejlø Andersen, der står bag "Kastaniestrik". Jeg var helt solgt efter at have prøvet den i farven "Twilight" - den er bare så flot! Desuden købte jeg et kit til en lille vest og et kit til et tørklæde i modulstrik(Høxbroe-agtigt). Mere følger selvfølgelig her på bloggen, når jeg begynder at strikke. Men lige nu er mit problem, at projekterne hober sig op, og jeg har lyst til at starte på fem forskellige:-)

15 kommentarer:

fru westerskov sagde ...

Ja det er en rigtig dejlig butik. Jeg kommer der af og til, men det bliver ofte et dyrt besøg, for der er så meget jeg lige "må" eje.

Strikkeheksen sagde ...

Spændende :-)Altid dejligt at besøge en by med en god strikkebutik.

Jeg er meget spændt på at se dine nye projekter, så jeg synes bare, du skal gå i gang med fem ting :-)

Fru Kahr sagde ...

Fem projekter på ventelisten - det lyder spændende:-)
Jeg glæder mig til at se mere.

Anonym sagde ...

Næste gang I er på fyn, må I køre forbi Tinas butik...den ligger ved Bogense, men det er nok klogt at ringe først..men den butik er også et besøg værd :-)

Julia Zahle sagde ...

Jeg er også faldet for tørklædet i modulstrik!

Kastaniestrik laver SÅ smukke ting!

Birte sagde ...

Hej Irene.
Jeg tillader mig at spørge dig, fordi jeg kan se, du har strikket Shetland Triangle så mange gange, at du må kunne mønsteret i søvne.
Jeg sidder med opskriften og skal lige i gang. Gør jeg det ikke lettest på følgende måde:
Slå 6 m op, strik to pinde ret og derefter efter diagrammet. Jeg er vant til at strikke sjaler efter diagram, og synes det er lettere at forstå end diverse skriftlige forklaringer. Der er forklaret noget med en midlertidig hæklet kant, som jeg ikke forstår. Tror du det andet vil kunne dú?
På forhånd tak for det svar. Venlig hilsen Birte N

Irene sagde ...

Hej Birte
Ja - du vil sagtens kunne strikke Shetland Triangle på den måde du foreslår. Jeg synes nemlig, det er en meget indviklet og svært forståelig start i opskriften, så den måtte jeg også have hjælp til første gang jeg strikkede det:-) God fornøjelse med sjalet!

Irene sagde ...

Fru Westerskov - Det kan jeg godt forestille mig:-)
Lene og Dorte - Jeg er i fuldt sving:-)
Anne - Det foreslog de faktisk også hos Tante Grøn, men kom så i tanker om, at hun var i Jylland i denne weekend.
Julia - Det har du ret i. Det er faktisk din skyld, at jeg fik købt så meget:-) Jeg har jo læst om butikken på din blog...:-)

Nette sagde ...

Måske var det meget godt, at Michael trak lidt i dig. Tænk på, hvor meget du ellers var kommet af sted med.

Glæder mig til at se projekterne.

Jeg stemmer for Lenes forslag. ;-)

Annette sagde ...

Hvor uretfærdigt at Michael trak i dig, men måske meget godt for tegnebogen ☺ Glæder mig meget til at se resultaterne af dine indkøb.

Birte sagde ...

Tusind tak for hjælpen. Jeg er begyndt, og kan se at det virker. Blot skal jeg selvfølgelig slå 7 masker op til start, så der er til en midtermaske.
Tusind tak for hjælpen. Godt jeg havde fx. dine bileder at nærkigge, jeg synes det er rigtig godt at se på billeder, når man skal i gang med noget nyt. Det "snoede" mønster kommer nok først tydeligt frem når det bliver blokket.
Jubii, nu får jeg også en Shetland Triangle. Den har stået på ønskelisten et godt stykke tid, og der bliver helt sikkert mere end én.
Så kommer det med i rygsækken til London i morgen. Fandt ud af i sommeferienm, at man godt må have strikketøj med i flyet; havde købt bambuspind, så det gik helt fint.

Mette Lykke sagde ...

Det er en farlig butik.. For pengepungen..
Men super skøn er den, og enoplevelse at besøge.

Helle : sagde ...

Det lyder spændende Irene, det er jo rart at have et strikketøj til hver sin lejlighed . . . så er fem da ikke for meget ;-)

nynne sagde ...

Jeg må også altid Tante Grøn når jeg er i Odense - boedede der en periode for ca. 10 år siden, og var utrolig glad for butikken dengang.

Tine sagde ...

Den butik bliver altid omtalt så fint, så den er jeg da vist også nødt til at besøge næste gang jeg er i Odense:-)