lørdag den 31. oktober 2009

Strikkecafé 2

Det var så hyggelig en strikkecafè på Riiskov Bibliotek, meeen eftersom de skulle have udleveret 20 billetter til arrangementet var 7-8 personer et lidt magert fremmøde. Det var nu hyggeligt alligevel, men det er hårdt at være "på" så lang tid i træk. Derfor var det også fantastisk dejligt, at en sød og særdeles rutineret strikker bare kom og også var på. Tusind, tusind tak Karin!
Jeg har jo også en del strikkende kollegaer ude i det område:-)
Èn af dem havde altså noget af et tilbud på garn:-)
Billedet herunder viser kun halvdelen af det jeg købte:-) Og hvorfor i alverden er der så meget turkis??? Host! Host!
Og her ved slutningen af året er mit garnlager bare større end nogensinde!!!
Nå, men det kan der da gøres noget ved:-)

10 kommentarer:

Helle : sagde ...

Det var da godt at du fik lidt hjælp, men der kunne da godt have mødt lidt flere op !

Du skal jo nok få brugt noget af al din garn, du får jo lavet så meget flot.

Forsat god weekend!

nynne sagde ...

Syntes det er ualmindeligt sejt gået af dig at du springer ud i det med at afholde strikke cafe.Synd at der ikke var flere der kom.
God ide med en der sælger garn. Det er så motiverende at få noget nyt at gøre planer for. Så kan man jo nemmere overtale sig selv til lige at blive førdig med det der er på pindene.

Strikkeheksen sagde ...

Det har garanteret været et fint arrangement :-)

Mit garnlager er også større end nogensinde og jeg begyndte jo ellers så sparsommeligt først på året, men som du siger, det er et problem, der kan løses :-) Nu må vi bare strikke igennem ;-)

Jette sagde ...

Oh, sammen problem her med det garnlager, ved ikke hvorfor det stiger, man sætter sig for i starten af året at nu skal det bruges op inden man køber nyt, og alligevel sniger der sig ligeså meget ind som man bruger, godt man ikke er alene om dette fænomen..:o))

snakkemunn sagde ...

Det er så kjekt at mer eller mindre alle går rundt og kjøper på garn, helst mer enn det de klarer å bruke. Jeg gjør det hele tiden, men trøster meg med at det er ikke det verste å bruke penger på.
Jeg skulle så gjerne ha vært med på strikkekafe. Her jeg bor er det ingen strikkekafe, men jeg har nylig startetsammen med noen damer å gjøre handarbeid. Der vi skal prøve å utsmykke et (kulturhus) med å gjøre en ny vri på gamle handerbeidsting. Vi får se... :-)

Gitte sagde ...

Godt gået Irene - jeg er sikker på at det har været super hyggeligt.

Garnlager - hvad er det?...... ;-) Og man skulle jo nøget gå glip af noget, og slet ikke et godt tilbud.

Karin Grøn sagde ...

Det lyder nu ellers hyggeligt, men sært at 20 henter billetter og der kun kommer 7-8 men bare vent, det skal nok blive en succes. Det er nogle skønne farver du har fået i garn. De er til at blive i godt humør af.

Anonym sagde ...

Hej Irene.
Øv, det gik jeg glip af!Et rigtig godt initiativ,Kommer du igen? For så tror jeg at jeg vil glæde mig til at møde op til strikkecafe på det lokale bibliotek, som jeg ellers bruger flittigt.

Tine sagde ...

Underligt at der ikke er flere der møder op!
Jeg kunne desværre ikke komme igår, men satser på at komme en anden dag :-)

Lækkert garn du fik suppleret lageret med :-)
Hvem var det der havde garn med?

Karin aka Guin sagde ...

Det var bare rigtig hyggeligt, og jeg er da øv over, jeg desværre ikke kan være med de næste par torsdage. Men vi ses jo, Irene :)