mandag den 26. oktober 2009

Hjertegribende


Udover at strikke fik jeg læst denne bog i weekenden, og den var simpelthen så spændende, at jeg slet ikke kunne lægge den fra mig, men læste den i et hug.
For et år siden forsvandt den 13 årige Johnnys tvillingesøster sporløst. Familien er aldrig kommet over det - mindst af alle Johnny. Han gennemsøger minutiøst omegnen og laver lister over pædofile og deres vaner. Da en ny pige bliver kidnappet næsten på årsdagen for søsterens forsvinden genoptager politiet sagen, for Johnny må uforvarende være kommet for tæt på gerningsmanden....
Men ingenting er som det ser ud til. Når man som læser tror, at nu har man opklaret sagen, så drejer forfatteren lige mistanken i en anden retning:-)
Det er en uhyre velskrevet og overbevisende thriller, der minder ikke så lidt om Stephen Kings tidligste(og bedste)romaner. Det er intet mindre end hjertegribende at læse om Johnny, der stædigt og vedholdende nægter at acceptere, at søsteren er død, før hun er fundet
Forfatteren har skrevet to bøger mere : "Rødt vand" og "Et spind af løgne", som jeg naturligvis straks har reserveret:-)

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det lyder sandelig spændende. Måske skulle jeg kaste mig over det når jeg er færdig med Bent Hallers bøger vi lige har fået. Ved bare ikke om jeg tør- den lyder måske ikke lige som sengelæsning.
De pludderbukser er altså helt fantastisk søde- ikke mindst knapperne. Jeg er VILD med alle de fine knapper der fås. jeg kunne blive ruineret hvis jeg gav mig selv lov til at bruge penge på dem jeg har lyst til.

eKirsten sagde ...

Tak for tippet, nu har jeg reserveret den. Det er lidt svært med krimi/spænding netop nu; de får jo alle sammen gode anmeldelser, men de er bestemt ikke lige gode.

Gitte sagde ...

Den vil jeg skrive mig bag øret, måske den også findes på "mit" bibliotek ;-)

Mette Lykke sagde ...

Det er bare så dejligt når man finder en bog, som ikke kan slippes igen..

Tine sagde ...

Hvor lyder den god.
Den skal da vist også lige have reserveret :-)

Helle : sagde ...

Lyder som en rigtig god forfatter, tak for tippet !