lørdag den 3. april 2010

En hunmis med overskæg

Af en eller anden grund har mange af mine indlæg i den sidste tid handlet om dyr:-)
Det er absolut ganske tilfældigt, men her kommer endnu et dyreindlæg. Så er du advaret:-)

De sidste par dage har jeg været på besøg hos min bror og hans familie.
De har lige udvidet familien med en lille skovkat. Sådan en skovkat kan blive temmelig stor, og selv om det er en hunkat - ja så har hun et nydeligt overskæg. Af samme grund lyder hun navnet Poirot! (For dem der ikke ved det, er Poirot en detektiv i Agatha Christies kriminalromaner, der er udstyret med et formidabelt cykelstyroverskæg).
Hunkatten Poirot er fem måneder, meget kælen og sød og med en langhåret blød pels og en skøn tyk hale. Hun bor sammen med hunden Snoopy og kaninen Kaninus. De tre kommer udmærket ud af det sammen og har det ret fornøjeligt

5 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Nåårr hvor herligt :-)

Jeg kunne også tænke mig en kanin - men tror deværre ikke det ville gå å godt som på dit billed. Her legede tøsetøsen nemlig med ninus p den anden sideaf vejen festligt og fornøjeligt indtil han blev kønmoden og besidderisk og satte ig ofr at nedlgge tøsebarnet. Nu barikeres havedøren når vi kommer forbi.

Eva sagde ...

Poirot ligner naboens hankat "Eldo". En skøn kat, som jeg i al hemmelighed er lidt misundelig over.

Den har et særegent sind, og det er jo det dejlige med katte: De er deres egen.

strikkeentusiasten sagde ...

Skønt navn til en hundkat,lidt gele i overskægget og der er en vis lighed med Poirot. Snoopy er af sammen race som min højt elskede Zicho, og er efter min mening den bedste hund man kan få, men sådan er det vel altid.

Lin sagde ...

Herligt naar de saadan kan bo i fred og fordragelighed sammen. Katten er vel nok smuk. Ih, jeg droemmer om at have en halv Noas ark, men i lejlighed HRMMM. Saa vi noejes forloebigt med hunden.

Annette sagde ...

Irene, det gør bestemt ikke det fjerneste, at der kommer nogle dyrehistorier. Hvor er de skønne de 3 størrelser og ja selvfølgelig kan katten da ikke hedde andet end Poirot ☺.
Fortsat rigtig god påske.