onsdag den 11. juni 2008

Plissè


Det strikketøj, der optager mig mest er Hanne Falkenbergs Plissè-trøje. Faktisk købte jeg strikkekittet - garn+opskrift for et år siden, da jeg var sygemeldt, men da kunne jeg slet ikke koncentrere mig om noget så kompliceret. Jeg forsøgte et par gange, men så blev det lagt væk. En anden grund til at jeg ikke kom i gang var, at jeg ikke brød mig synderligt om det tweedagtige uldgarn, man var nødt til at købe,for at få opskriften. Jeg synes ofte,at det er et problem,at man ikke bryder sig om det garn,som følger med opskriften. Derfor er det rigtig rart,at Marianne Svit sælger sine opskrifter uden garn. Har I derude kendskab til andre steder, der sælger opskrifter uden garn ? Jeg kender Etsy og flere andre engelske sider, men er der også flere danske?
Nu strikker jeg trøjen i Rowans 4 ply soft merinould,som jeg var så heldig at få 10 nøgler af på udsalg. Den gammelrosa farve klæder alt mit sorte tøj og mit grå hår :-) Indtil videre er den sjov at strikke. Jeg er endnu ikke blevet træt af mønstret,men man skal holde tungen lige i munden - jeg har måttet trævle op et par gange.

6 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Irene

Sikke en smuk farve du har valgt til din plisse. Jeg er spændt på at se den færdig. Det kunne være rat at købe opskrifter uden garn. Designer kunne bare vælge at vi skulle betale lidt mere for opskrifter isted melle 50 - 100 kr. for eks.

Merete

enaj sagde ...

Jeg vil også gerne ha opskrifter uden garn. Ville som Merete hellere betale lidt mere for opskriften.
Du vil blive glad for din Plisse når den er færdig. Det er bare så lækker en trøje.

Tanker & Spin sagde ...

Ja, det med mange projekter kender jeg jo alt for godt. Men det betyder jo ikke noget, når det bliver færdig ;-)) Det ser godt ud det du har gang i, og ja, det kunne være rart hvis man kunne købe opskrifter uden garn, det er ikke altid farve og kvalitet er det man havde tænkt sig.

Anonym sagde ...

Det ser rigtigt spændende ud, dit nye håndarbejde. Og det er en skøn farver. Glæder mig til at se den, når den er færdig ;-=

Gitte sagde ...

Det er virkelig en dejlig farve du strikker i. Spændt på at følge den.

Uha, der er så mange spændende projekter igang rundt omkring. Din kunne også godt komme på min ønskeliste.............. (som er lang)

Irene Aagaard sagde ...

Tak skal I have allesammen!
Ja - jeg ville absolut også foretrække at betale lidt mere for opskriften og så selv have lov til at vælge garnet. Jeg har lige opdaget, at man kan købe alle Evelyn C. Clarks sjalsopskrifter - uden garn.