søndag den 22. juni 2008

Så sprang de ud.....


....mine store lyslilla valmuer. Det er nogle frø, jeg i sin tid fik af min mor. Jeg er selv meget omhyggelig med at samle frø fra dem hvert eneste år. Alligevel kommer de stort set aldrig lige der, hvor jeg havde tænkt de skulle stå:-) Det gør ingenting. De må gerne sprede sig overalt i haven.
Det er bygevejr her i Århus i dag, så jeg har været flittig med strikketøjet. Mit Shetland Triangle nr. 2 er færdigt og skal bare vaskes og blokkes. Jeg kæmper en sej kamp med de sidste lange,lange pinde på Plissè-trøjen. Jeg mangler ca.8 cm på den, og så kan jeg gå i gang med February Lady Sweateren. Det glæder jeg mig til :-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er de smukke, dine lyslilla valmuer. Jeg fik også spredt en mængde frø i år. Der er kommet mange blade, men de blomstre nok først næste år.

Og flittig er du også. Alt håndarbejde ligger stille her.Jeg glæder mig til jeg igen er klar til at komme i gang. Jeg savner at have "noget" mellem mine hænder.

Håber, at du viser dine præstationer frem, når de er færdige

Kærlig hilsen herfra ;-)

enaj sagde ...

Uha de sidste omgange på plisse er drøje, men de er det hele værd. Det er en meget flot model.

Mariann sagde ...

Hvor er de flotte dine valmuer. Jeg har også nogle, men det er helt almindelige rosa, som desværre er afblomstret. Er spændt på at se dit sjal, og trøje :-)

Tine sagde ...

Super flotte valmuer.
Jeg kan godt forstå de må brede sig:-)

Glæder mig til at se resultatet af de flittige hænder :-)