onsdag den 25. juni 2008

Ro på


Så er jeg klar til at efterfølge lægens ordre:-)
Da jeg i går var til læge for at få min indsprøjtning med Faslodex(antiøstrogen),som jeg får hver 4. uge, greb jeg chancen til lige at forhøre mig om et par andre skavanker, som irriterer mig :-) Jeg har i et par uger haft rigtig ondt i den ene fod. Den er hævet og væskefyldt, forestillede jeg mig. Men det viser sig, at det er en kraftig forstuvning, så jeg skal gå med sådan et grimt og lidet flatterende elastikbind og iøvrigt holde den lidt i ro.
På arbejde i mandags, da jeg rejste mig for at følge en låner ned ad trappen efter en bog, fik jeg simpelthen en skærende smerte oppe ved lysken,så tårerne stod mig i øjnene. Det fik jeg også lige lægen til at kigge på, og det viser sig så at være en fibersprængning. Hvordan jeg så har båret mig ad med at få det, er mig en gåde.
Men min læge fortalte, at det er dèt fodboldspillere ofte får, og som får dem til rulle rundt og vride sig i smerte på grønsværen. Når granvoksne mænd piver over det, synes jeg også godt, at jeg må synes,det gør lidt ondt :-)
Derfor er der dømt total afslapning på terrassen. Heldigvis blæser det ikke så meget mere, og solen er også fremme af og til. Jeg mangler bare én til at servere eftermiddagsthe, Et ceteras lækre valnøddemuffins, jordbær, iskold hyldeblomstdrik eller hvad jeg nu får lyst til :-)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke da noget...pas godt på dig selv.. læs bogen, strik på strikketøjet og lav lige hvad du har lyst til...det må være kuren
:-)

Mariann sagde ...

Nej, hvor surt ! Håber du snart er frisk igen, og kan nyde chancen til med god samvittighed at sidde og strikke og læse, og lave ingenting.

Ps. Håber der snart kommer nogen hjem, så der kan komme lidt betjening på :-)

Jette sagde ...

>Nej, hvor fedt, altså at kunne sidde og slappe af med strikketøjet uden dårlig samvittighed over at lade andet vente. Men selvfølgelig trist at det gør ondt, håber du kommer hurtigt over det. God bedring...

Anonym sagde ...

Den mobilitet er så vigtig for os alle, men ind i mellem giver vores krop os jo lejlighed til at få hvilet rigtigt igennem.

Ønsker dig rigtig god bering og husk nu at nyde hviletiden - det gør jeg ;-)

Irene Aagaard sagde ...

Tak allesammen ! Ja - jeg må jo nok finde mig i at sidde og lave "ingenting":-)

Tine sagde ...

Sikke da godt du fik dine "småskavanker" tjekket.

Rigtig god bedring med det hele, og god fornøjelse med læsning og strikning ;.))