søndag den 10. maj 2009

Mors dag


"Herhjemme bruger vi ikke det med Mors dag" siger mine børn.
Men det gør jeg!
Jeg sørger for at både min mor og min svigermor får sendt en buket blomster på Mors dag.
Og det er den ene ud af to gange om året jeg får blomster af Michael. Jeg har vredet armen om på ham lang tid i forvejen, så der ikke er nogen chance for, at han glemmer det.
Michael påstår ellers, at han hellere vil give blomster i utide, men det er bare en dårlig undskyldning for slet ingen at købe. Så jeg får blomster på Mors dag og på min fødselsdag og hvis jeg er rigtig, rigtig heldig og har gjort et godt stykke forarbejde - måske også på vores bryllupsdag:-)

6 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke en buket - hvor er den dog smuk ;-)

Helle : sagde ...

Hvor er det en skøn og smuk buket !!

Karin Grøn sagde ...

Det er en dejlig buket selvom du har kæmpet hårdt for den, fornemmer jeg. Jeg har sagt til mine børn, at det faktisk betyder mere for mig med Mors dag end med min fødselsdag senere på måneden. Derfor fik jeg også to gaver- den ene var en hængekøje- som min søn elsker- den fik jeg af ham og den anden ligger i Aalborg og venter på mig.

Samtal från min trädgård sagde ...

Mors Dag er på en helt anden dato i Sverige, så jeg husker mest min mor på den dag. Hvor meget du har strikket, kan godt lide den der circular shrug.

Strikkeheksen sagde ...

Det manglede da bare :-) Hvor er den fin. Jeg fik faktisk en buket af "mine drenge" i år - selvom min ældste også plejer at sige, at det bare er noget kommercielt pjat!

PS: Sender dig lige en mail vedr. Anette Danielsens bog

Tine sagde ...

Super smuk buket!