tirsdag den 12. maj 2009

Min strikkekurv

.....ser sådan ud lige for tiden - masser af UFO-er.

Jeg måtte tage hul på det gule Cascade 220. Jeg kan slet ikke forstå min tidligere aversion mod gul. "Goldenrod" hedder denne, og det er en meget flot farve. Den bliver til en cardigan i et selvkomponeret mønster, så der skal regnes ud og gøres ved:-)
Det petroleumsfarvede er en lille top strikket i Baby Silk - 80% alpakka og 20% silke købt på udsalg lige for nyligt i Fandango. Den strikkes top-down, og jeg er lige nået ned under ærmegabene, så jeg kan prøve den. Desværre er den vist alt for bred, så den skal nok trevles op. I øjeblikket ligger den lidt.....
Så er der den brune i tykt, blødt bomuld - også en lille top/vest. Den er faktisk færdig og skal bare syes sammen. Men den ser ikke helt ud som jeg havde forestillet mig, så den ligger også lidt....
Nedenunder igen ligger et halvfærdigt sjal - et gult Shetland Triangle, men det er simpelthen sådan noget tykt uld, så det har jeg ikke lyst til at strikke på lige nu.
Jeg mangler nogle små sommerprojekter til at tage med ud i haven.
Må lige se, hvad jeg kan finde på........

10 kommentarer:

Gitte sagde ...

Lyder som en dejlig strikkekurv, men lidt forskelligt alt efter lyst - både til optrævling og til strik ;-)

Tineke sagde ...

Sikke en masse lækre ting du har i kurven, og nok at tage fat på. Men jeg har det ligesom dig, nogle ting gider man bare ik' lige strikke på, og så skal der lidt afveksling til.

Strikkeheksen sagde ...

Åh ja, Irene, jeg er sikker på du finder på noget :-)

Den gule er vanvittig lækker, jeg lurer lidt, for der findes et par enkelte gule nuancer, jeg godt kan bruge og jeg tror sørme, det er en af dem ;-)

Jette sagde ...

Håber du finder på noget, ser ud til at være lækre ting du har liggende, men kender godt det der med at man ikke gider det, hellere noget nyt.

Samtal från min trädgård sagde ...

Sådan har jeg det også med gult i öjeblikket, der er nogle nuancer, som kan gå an. Den var en af dem. I min strikkekurv er der ikke meget i öjeblikket, så jeg må se at finde på noget. Weekenden byder på strikketid, så noget skal findes frem.

Helle : sagde ...

Jeg har også sådan en strikkekurv, men det er vel også tilladt, man skal være i humør til at strikke de forskellige ting man har gang i. Så gå du bare igang med noget havestrik :-)

Pia sagde ...

Der er vist nok at tage fat på, men har det også som dig, at når det er uld så hellere vente. Den gule er iøvrigt flot i farven.

Tine sagde ...

Mon ikke det lykkedes dig at finde på noget :-)
På et eller andet tidspunkt skal det nok lykkedes.
Måske jeg finder ud af det imorgen?

nynne sagde ...

Det er da dejlige projekterdu har liggende.
Jeg var inde på din favoritter på Ravelry for at se om jeg kunne finde det tørklæde du snakke om nede på biloteket - det tror jeg ikke at jeg kunne -kan du huske hvor du fandt det og endnu bedre hvad det hedder ???

Karin Grøn sagde ...

Hold da op du bliver ekviperet, når det bliver færdigt. Der ligger jo en hel garderobe, men det er jo også skønt at vide, at vil man have nyt tøj- skal man bare tage strikkekurven og så har man en ny trøje. Det er også dejligt at vide, at man altid har noget at lave. Den er flot den gule farve- jeg kan bare ikke bruge den- men den er bare flot.