mandag den 4. juli 2011

Ny strikkebog

En del af dagen i dag er brugt på at ringe rundt til diverse garnbutikker for at finde ud af, hvor jeg kunne købe Lisa Renners nye strikkebog "Close".
Jeg endte med at køre til Galten til en lillebitte garnbutik, hvor man måtte kante sig rundt, fordi der i bogstaveligste forstand var garn stablet fra gulv til loft. Udover at sælge garn var indehaveren også fodterapeut, og de behandlinger foregik i samme lokale bag et gardin:-) En lidt spøjs sammensætning måske:-)
Men jeg fik den eftertragtede bog, for jeg havde forelsket mig helt og aldeles i blusen på forsiden. Det er nok også den jeg starter med at strikke, men det er en af den slags strikkebøger, hvor der bare er rigtig mange skønne modeller, man får lyst til at strikke.

12 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Uhhh, det lyder fristende - men jeg har en alenlang ønskeliste fra bogen Mere feminin strik, så jeg må hellere holde mig i skindet. Glæder mig til at se hvad du frembringer.

Susannes syslerier sagde ...

Tihi - den bog fik jeg også lige listet ind her på matriklen. Jeg købte den i lørdags ved Garnheksen i Vejle. Jeg fandt jo hurtig tre modeller, jeg kunne lide, så den bog måtte jeg eje. God fornøjelse med den, og god sommer :-)

Merete sagde ...

Irene, kan godt forstå at den bog måtte du eje. Jeg er også faldet for flere modeller i bogen. Så nu skal vi bare i gang.

Mariann sagde ...

Ih, hvor er du heldig :-)
Jeg var hos netgarn i dag, og de har endnu ikke fået den, og derefter kastede jeg mig over telefonen, og ringede til div. boghandler, men ingen der kunne bestille den hjem :-(

Strikkeglæde sagde ...

Jeg er også faldet for bogen og jeg skrev til Lisa Renner, som fortalte at bogen blev forhandlet af Netgarn i Aarhus - jeg gik derop i fredags, men de havde den ikke og var faktisk lidt forvirrede og kunne ikke forstå det.

Jeg skrev så tilbage til Lisa Renner og hun forstod det helelr ikke, da de har bestilt bogen. Jeg afventer et par adge mere ellers kan det være jeg kører til Galten :-)

Hvis man ikke kan vente kan man købe den af Lisa Renner, som tillægger 50 kr. i porto.

Camilla sagde ...

Jeg kan godt forstå at du kørte til verdens ende (næsten) efter den bog, den model på forsiden er helt uimodståelig!! Hvor flabet, i øvrigt, at få en søn, når du nu har strikket sådan et fint fint sæt :-))

Fru Olsen sagde ...

Det er ikke mange strikke øger jeg køber, men jeg blev fristet til at købe Misty af Kim Hargreaves, tror jeg hun hedder - og jeg kan godt se hvad du mener, når du taler om, at blive fristet:-)

lise sagde ...

Rasmilla.dk sælger bogen :-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

GarnGalleriet i Ry forhandler den også der fik jeg sendt min fra og hun tog kun 20 kr. i porto.Bestilte den ene dag og havde den næste dag..;)

Irene sagde ...

Mariann og Susanne: Jeg ringede først til Netgarn netop for ikke at køre forgæves.
Derefter kiggede jeg på Lisa Renners hjemmeside og fandt ud af at garnbutikken i Galten også forhandlede den. Jeg ringede og fik en lagt til side, men da jeg kom derud kunne jeg se, at hun havde en hel stak:-)
Jeg har 14 km til Galten og 10 km til Århus, så for mig var det ligemeget, hvor jeg kørte hen:-)

Eva sagde ...

Sikke en smuk bluse, der er på forsiden. Det bliver spændende at se den færdig fra din hånd:)

mona sagde ...

Ja, den blev jeg jo også nødt til at anskaffe mig - og det er nu ikke fordi jeg ligefrem står og mangler strikkebøger. Der er nogle rigtig gode sommermodeller i den, det bliver mit næste projekt tror jeg.