torsdag den 20. oktober 2011

Ligesom katten....

Den nye kemo(Xeloda) har ligeså mange (irriterende) bivirkninger som den første jeg fik. Èn bivirkning er dog fælles - trætheden!
Så jeg gjorde ligesom katten.....
.....og vågnede forvildet op igen kl. 16.20 - alt for sent til at nå til strikkecafé hos "Sophies forældre", som jeg ellers havde planlagt. Øv, øv og atter øv!

9 kommentarer:

Lea sagde ...

Åh, hvor jeg håber man en dag kan "opfinde" medicin uden bivirkninger!!!

Selvom det er irriterende at være træt og sove meget, så er det nu nok meget godt for din krop at gøre som katten!!!

Ærgerligt at gå glip af strikkecafe, men jeg er sikker på du havde brug for den søvn!

Lis sagde ...

Din krop havde brug for hvile og det fik den.
Du må få et referat fra en af de andre piger og glæde dig over at du har hvilet og sikkert drømt sødt.

kh. Lis

Karen sagde ...

Ærgeligt, at du ikke kom til strikkecafeen, men din krop mente åbenbart, at søvn var vigtigere end strik - selv om det er voldsomt irriterende, at det skal være sådan. Håber du til næste strikkecafe er frisk som en havørn og rigtigt kan få strikket/snakket igennem ;o)
Kh Karen

snakkemunn sagde ...

Tror nok at når du sover over tiden trenger du det, selv om du går glipp av strikkecafèn. Eplene ser fristende ut, sikkert deilig å lage eplekaker av. Kos deg ikveld. klem fra meg. :))

Fynpige sagde ...

Kære Irene, Tænk positivt... du manglede søvn....tænk hvis du var kommet afsted og faldt i søvn i strikketøjet....kunne jo blive farligt !... Men øv at medicin kan gøre dig så træt.

amstrik sagde ...

hej
hvor surt at gå glip af en hygglig strikke cafe, men du krop må have haft brug for ro og hvile sammen med kaffen.. så den gjorde sikket det helt rigtig sov.

Fru Knudsen sagde ...

Kære Irene, ærgeligt du ikke kom i strikkecafé, men tænk på hvor hårdt din krop arbejder for tiden, søvnen var nok nødvendig.
Sender varme tanker.

Kirsten Amstrup sagde ...

Det var da rigtig træls. Håber du snart overkommer trætheden. Apropos, at du tog ved lære af katten: har du nogensinde læst den lille tegneserie: "Alt hvad jeg ved, har jeg lært af min kat"?
Den er ret sød.

Berit sagde ...

Du må jo have trængt til det!

Jeg nåede heller ikke til strikkecafé i går, da vi skulle shoppe vintertøj til børnene.