onsdag den 21. september 2011

Jeg er bekymret...

...ikke for noget alvorligt - bare rolig:-)
Men jeg går og tænker meget på, om jeg nu kan kende alle Jer bloggere, når vi ses på Fanø. Mange af Jer har ikke billede på Jeres blog, og selv om der er et billede, så kan det altså snyde:-)
Så vil I ikke love mig, at hvis jeg stirrer lige forbi Jer uden at genkende Jer, at så kommer I lige hen og hilser på. Jeg vil nemlig så gerne møde Jer allesammen!
Jeg er ikke tilmeldt nogle kurser. Det er der kun én af Strikkesøstrene der er. Vi andre skal simpelthen bare nyde atmosfæren (ingen af os har været på strikkefestival før) - gramse på garn(måske købe lidt) og hilse på søde bloggere:-)
Og jeg er let genkendelig - selv uden billede!
Jeg er hende den skaldede med den turkise hue :-) Så mig kan du ikke tage fejl af. Så lov mig nu, at du kommer hen og hilser på:-)

23 kommentarer:

Merete sagde ...

Irene, du kan tro at jeg nok skal hilse på dig, hvis jeg ser dig. Men jeg har de samme overvejer det sammen som dig, kan jeg nu genkende nogen

Sonnie... sagde ...

Jeg skal nok råbe "Hej" og hilse på. God tur til jer alle og håber vi ses :o)

Lykke sagde ...

Jeg vil glæde mig til at hilse på dig igen, Irene :-)

Fru Kahr sagde ...

Jeg håber, at du og de andre strikkesøstre får en fantastisk oplevelse:-)
Michael får nok også en oplevelse, som han sent glemmer;-)

Anne sagde ...

I "mit hus" skal vi heller ikke på ret mange work-shops...vi skal deltage i "strik en ø" lørdag, ellers er der frit til at hilse på bloggere, gramse garn og hygge igennem :)
vi ses Irene :)

Berit sagde ...

Pyha,jeg troede lige at du ville skrive at du var bekymret for, om der var for meget/for lidt mad :-)

Jeg glæder mig!

Clemme/Trine sagde ...

Jeg lover at hilse på dig Irene :) Og du kan godt glæde dig rigtig rigtig meget :) Jeg er kommet på Fanø i mange år, da min far og hans kone har et hus der ovre, som jeg altid må låne. Fanø er et af de skønneste steder i Danmark. Jeg deltog på festivalen for første gang sidste år, og skal for første gang deltage i workshops i år. Det glæææææder jeg mig til :) Hvis du bliver lige så forelsket i Fanø som jeg er, så kan jeg klart anbefale dig, at du kommer tilbage til dragefestivalen. Det er det sjoveste i verden, man bliver fuldstændig glad i hovedet af det :)

Irene sagde ...

Jeg vil glæde mig til at hilse på Jer alle:-)
Clemme: Jeg er helt vild med Fanø! Er ligesom dig kommet der gennem mange år, fordi min veninde har sommerhus i Sønderho. Det er det sommerhus vi har lånt:-) Men jeg har aldrig været til strikkefestival ej heller Dragefestival, men det kan jeg forstå, at jeg må prøve:-)

Anonym sagde ...

Jeg vil blot sig hurra for skaldede kvinder med turkise huer....
Læser din blog hver dag og synes du er en ener !

Irene sagde ...

Til Anonym: Tusind tak! Kan slet ikke tåle al den ros - rødmer helt:-)

Lise (fru Kvist) sagde ...

Irene, jeg vil også gerne hilse på dig. Jeg er let at kende: sikkert den eneste strikker, der altid glemmer at iføre sig håndstrik til den slags lejligheder. Jeg holder øje med den turkis hue:-)

Kirsten Amstrup sagde ...

Absolut!

Tine sagde ...

God ide at få andre til at hilse.
Jeg har nemlig samme bekymring og har lånt din ide :-)

Ellen sagde ...

Skal nok hilse hvis vi mødes. Prik også gerne til mig. Den turkise hue så jeg i Middelfart, den er til at få øje på. God dag.

hjemmemortil9 sagde ...

Jamen du kan da klige regne med at du bliver holdt an hvis jeg får øje på den der turkise sag... og jeg må skafuldt tilslutte mig fru Kvist fortælling om ikke at være iført strikkerier selv ... prøver at huske det denne gang!

Eva sagde ...

Øv, jeg skal ikke med. Men god tur til alle I andre:)

Lin sagde ...

Hende den skaldede nej altsaa Irene hihi. Tak for et godt grin. Desvaerre er jeg een af dem der ikke kommer til at give dig et prik paa skulderen selvom jeg ih saa gerne ville. Kan du nu nyde det rigtigt meget sammen med alle strikkesoestrene og hils alle dem du moeder fra mig.

Strikkefuglen sagde ...

Jeg håber at få hilst på dig derovre :-) Ellers ønsker jeg jer en dejlig tur og gooood weekend.
Majbritt

Ann sagde ...

Ja, Irene, sådan har jeg det også - altså ikke med dig. Dig kan jeg jo godt genkende. Jeg mener nu stadig, at der burde være en cafe eller noget, hvor bloggere kan sive ind og ud og spørge de andre, hvem de er og hvad deres blog hedder for derefter at falde hinanden om halsen som gamle barndomsvenner :-)

Irene sagde ...

Ann: Ja netop:-) Men det troede jeg egentlig også at der var - en café altså. Men ellers er der et par cafeer på torvet i Sønderho ikke så langt fra Forsamlingshuset.

Linda sagde ...

Så holder jeg udkig efter en turkis hue - og så kan der være at man møder nogen af de andre, der heller ikke ved hvem hinanden er :o)
Hvor bliver det hyggeligt...
overvejede om jeg ikke kunne blive adopteret i jeres sommerhus da jeg så de der knækbrød!! Gnarps!
kh Linda

Karin aka Guin sagde ...

Vi ses, Irene (mit gæt er, vi godt kan kende hinanden ;)

Helle Mikkelsen sagde ...

Jeg har samme bekymring, så hvis jeg ser dig skal jeg nok hilse på. Der er heller ingen af os 5 piger som sammen skal afsted der skal på workshops. Vi skal også bare nyde det hele. Det forøvrigt også første gang jeg er med en hel weekend og jeg glæder mig.

Rigtig god tur Irene, jeg tror det bliver godt ;o)