mandag den 5. september 2011

Min strikhylde

I sidste uge viste Charlotte sine hylder med striksager frem.
Jeg synes det var en sjov idé, fordi det viser, hvad der er indehaverens yndlingsfarver.
Mine hylder ser sådan ud:
Hmmm! Lidt meget i turkis/blå/grøn - ikke!
Jeg MÅ altså til at vælge nogle andre farver når jeg køber garn.
Problemet er bare, at der på garnlageret findes en masse garn i netop de farver:-)

22 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Når en trøje i den rigtige farve sådan rigtig svøber sig om én, og man føler sig rigtigt hjemme, så er farven rigtig ! Så kan det da godt være at det bliver lidt ensformigt - men det er vel ikke så ringe at føle sig hjemme i meget. Sjov idé at vise hylder.

Helle sagde ...

sådan ville min hylde nok også se ud hvis det lå pænt. Der er vel ikke noget i vejen med yndlingsfarver, medmindre det bliver lidt for ens.

Charlotte sagde ...

Jeg tænkte nok, at jeg ikke var den eneste:-) Jeg har det ligesom dig - jeg hælder også til nogle bestemte farver (eller farver er det vel næppe, når det drejer sig om de grålige nuancer) - Jeg synes nu, at din "strikhylde" er temmelig flot - der er da også lidt andre farver end de turkise/blålige:-)

Pernille sagde ...

Sikke en række skønne striktrøjer. Jeg synes jo man skal vælge de farver, der står en nærmest, også selvom det tit bliver de samme :)

Birgitte sagde ...

Uh, jeg tør slet ikke vise mine hylder med trøjer frem... Så kan I nemlig se at jeg har ALT for mange :) Men det stopper mig selvfølgelig ikke i at lave flere! Hjemme hos mig er farverne røde, lilla, blå og grå. Dem der ikke er det, bliver ikke brugt særlig tit...

Kirsten Amstrup sagde ...

Hvorfor dog vælge andre farver end yndlingsfarverne, der formodentlig også klæder een bedst?
Det er lækkert at se sådanne hylder, god ide at gøre op.
Men det var synd med din udgave af Julie, jeg synes da, du skulle lave en ny med det samme. 14 kilo slankere vil du da se hammergodt ud i den, selv om det ikke lige er "den måde" det er sjovt at tabe sig på.

Irene sagde ...

Sigrid: Det er rigtigt, at man føler sig bedst tilpas, når man har tøj på i den farve man kan li`.
Helle: Ja jeg ved jo, at vi er til samme farveskala:-)
Charlotte: Tak skal du ha`! Jeg synes din idé med at vise strikhylderne var sjov:-)
Pernille: Ja-det kan du ha`ret i:-)
Birgitte: Man kan aldrig få for meget strik:-)
Kirsten: Jeg er glad for at jeg har tabt så meget, men det er bestemt ikke nogen god måde at gøre det på, og jeg har også fået en del skæld-ud af mine ellers så søde sygeplejersker:-) Jeg vil forsøge at holde den vægt jeg har nu, for den har jeg det egentlig ret godt med.

mona sagde ...

Dejlige farver på din strikhylde. Alle mulige skrappe tørklæder vil klæ dem.

fru westerskov sagde ...

Det er nok fordi det er ynglingsfarver/nuancer, og måske er det i virkeligheden så også det strik, der bliver brugt mest.

Ann sagde ...

Jamen, det er jo dine farver, Irene, så selvfølgelig skal der være meget blåt, grønt og turkis på dine hylder. Der skulle jo nødig ligge en masse, du aldrig vil gå i.

Lin sagde ...

Og den blaa farve er lige dig saa hvorfor skifte???????

Lea sagde ...

Din strikhylde ser skøn ud!

Klart der er mest i yndlingsfarven; sådan skal det være :-)

Berit sagde ...

Dejligt syn!

Selvfølgelig fylder yndlingsfarven mest. Strikker du i en anden, ender det jo med at blusen får permanent ophold på hylden og det er jo ikke meningen.

snakkemunn sagde ...

Så mye fint strikketøy. Det erjo ofte vi velger de fargene vi kler og da blir det vel mange ganger noe i samme nyanse. :)

Anonym sagde ...

Wow, noget fint strik. Og lige i mine yndlingsfarver ;)...

Uldbegavet sagde ...

Masser af lækkert strik på hylderne, der vidner om din produktivitet og i dejlige farver.

Sylvia sagde ...

....men så kan du jo bytte bort noe blått garn fra ditt garnlager, og bytte til deg andre farger.
Hos meg er det mest sort, rødt og orange, men i høst har jeg bestemt meg for å strikke litt i andre farger.....men desverre, ikke i blått! ;)

Strikkeheksen sagde ...

Kan altså næsten ikke tro, at du ikke har flere trøjer på hylderne ;-) Nu skal farver jo også klæde én og det er vel ofte derfor de samme farver går igen - så jeg synes ikke nødvendigvis man SKAL finde nye farver :-)

Ditte sagde ...

Hvis jeg var lige så flittig som du med pindene, ville min hylde se nogenlunde lige så blå og turkis ud, måske suppleret med lidt sand og gråt (og sort hvis jeg ellers kunne holde ud at strikke i sort). Det er ingen skam, for de klæder dig jo rigtig, rigtig godt :-)
Skulle du beslutte at du har du for meget blåt garn, så bare sig til... (ikke at jeg mangler heller, hmm)

Annette sagde ...

Ud fra hvad du har vist os, så mener jeg ikke at det behøver at være et problem med den ensidige farveskala i skabet, idet præcis de farver passer godt til dig.

Det er så synd med Julie, den startede så godt og smukt. Men desværre så ender vi jo ind i mellem med at have nogle trævle-op-når-ånden-engang-kommer-over-os-ting. Bedre held næste gang, Irene.

Fru Kahr sagde ...

Hvor er alle dine smukke tørklæder og sjaler? Dem må du altså også vise frem:-)

Tine sagde ...

Alle mine trøjer har ligget i papkasser i de sidste måneder, men nu er jeg ved at være færdig med soveværelset (endelig)
Så måske jeg skulle tage et billede imorgen og være med? ;-)