tirsdag den 1. april 2008

Tredje omgang


Jeg tog direkte til lægen efter arbejde, for i dag var der allerede gået 4 uger, så det var tid for den tredje indsprøjtning med Faslodex.
I dag gjorde det faktisk lidt ondt, men det er også en tyk væske, så det tager et stykke tid at få den sprøjtet ind. Alligevel foretrækker jeg Faslodex frem for pillerne, så er jeg fri for at tænke på det de næste 4 uger.
Det er ellers vidunderligt skønt vejr i dag, så man kunne godt have gået og pillet lidt i haven, men jeg er så øm, at det er nødt til at blive sofaen i stedet.

2 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

Ajj, er det ikke hårdt? heldigvis lyder du til at være sej.

randi sagde ...

Kære Irene
Ved et tilfælde har jeg fundet din blog - den er rigtig fin - og så kreativ du er - det vidste jeg ikke. Det er også en flot turkis bluse du har købt - måske jeg skulle kigge lidt på "trendsale" - nu er der jo også lige kommet feriepenge.
Vi tager til den Italienske Riviera to uger i juni - vi har lejet en ferielejlighed på en moderniseret gård fra begyndelsen af forrige århundrede - med have - swimmingpool - og en grill der bliver tændt hver aften - der er 43 lejligheder og værtsparret bor der selv - der er også en lille restaurant. Vi har lejet en toværelses på første sal med terresse og udsigt - vi glæder os meget.
Jeg kan se, at du også skal til Italien - ha en god tur og en rigtig god sommer.
kh
Randi