mandag den 21. april 2008

Er det mon hesteskoens skyld?


I dag har mildest talt ikke rigtig været min dag.
Jeg skulle møde tidligt, fordi jeg skulle forberede besøg af en 3. klasse til biblioteksorientering kl.9. På vej på arbejde var det min hensigt at købe flødeboller til børnene, som de får som afslutning på besøget, mens jeg læser en historie.
Jeg var afsted lidt i otte,men nåede ikke ret langt,fordi jeg synes bilen svajede så underligt. Stoppe - ud og kigge - punkteret på højre forhjul. Nå - bumpede bilen hjem igen. Stressede afsted for at nå bussen, imens jeg forsøgte at telefonere til kollegerne, at jeg var forsinket. Ingen tog telefonen, men der har også været bøvl med den i sidste uge. Nåede på arbejde præcis kl. 9. Da stod klassen allerede og ventede, så det var "på" lige med det samme. En kollega var så venlig at hente flødebollerne, så alt gik i og for sig godt nok.
Efter 2 timer tog klassen hjem igen, og det gjorde jeg også,da jeg var helt udmattet.
Midt på dagen går der kun en bus i timen ud til mig, så det tog lige 1 1/2 time at komme hjem.
Men så tænkte jeg også, at jeg ville gå ud i haven, nyde at mine hvide og røde tulipaner er sprunget ud. Måske drikke en kop kaffe og strikke en enkelt pind.
I dag var imidlertid den dag bonden på gården neden for bakken havde besluttet sig at køre gylle ud, så der lugtede mere af l... end af lagkage.
Mon ikke det bliver bedre i morgen ?

2 kommentarer:

Tanker & Spin sagde ...

:-)) Jeg ved ikke om den har så stor magt, mon ikke bare det var en af de dage....
Min gamle far har lært mig det med hvordan en hestesko skal vende, du ved gamle ordsprog, men for en sikkerheds skyld må du hellere vende den :-)

Det gule hus sagde ...

Her lugtede også, er de landmænd da ikke snart færdige med deres gylle ?
må din dag, i morgen bliver bedre.