søndag den 20. april 2008

Udfordringen


Lis fra "Det gule hus" har udfordret mig til at beskrive 3 ting inden for hver af kategorierne : "Bedst og pest" i mit hus og min have,og det må ikke være personer. Den udfordring tager jeg selvfølgelig op :-)
Jeg bor i et hus,der oprindeligt er fra lige omkring 1900-tallet. Det er bygget sammen med naboens og er en gammel landarbejderbolig, som tidligere hørte under Constantinsborg.
I 1998 gennemgik huset en gennemgribende restaurering og gik fra at være nogle og halvtres kvadratmeter til de nuværende 116, men som det er med sådan noget, så er vi aldrig blevet heeelt færdige...Og hvornår bliver man iøvrigt det med et hus ?
Derfor er der desværre nogle irritationsmomenter :-)
Egentlig elsker jeg mit hus og elsker at bo her, og så er mit hus sjovt nok - gult!
Her kommer de 3 mest negative ting :

1. Dræbersnegle - har i de sidste år i høj grad forpestet tilværelsen her på matriklen, og gør at vi ikke mere dyrker grønsager på friland. Sidste år åd de også mine store flotte Iris.
2. Ruinen - som jeg vil skåne Jer for at vise et billede af. Et stort faldefærdigt skur, der skulle have været revet ned ved ombygningen i 1998.
Det står her stadigvæk!!!
3.Malerarbejde - vi har valgt gammeldags romantiske småsprossede vinduer. Det tager en krig at male dem. Bliver helt træt ved tanken....og man bliver aldrig færdig ! Det er et værre Sisysfos-arbejde.

4 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

Huset ser vildt stor ud, og jeg kender jo rigtig godt det der med aldrig at blive helt færdig med et gl. hus. :-D

Tanker & Spin sagde ...

Det er et fint hus i har, gult med hvide vinduer som vores, vi skal ha' malet hele vores ejendom i år, så der er også nok at se til. Men lige en opfordring - den hestesko der hænger ved døren - kan du så få den vendt med åbningen opaf, lige nu falder lykken ud ;-)

HANNE sagde ...

Jeg kan godt forstå du er glad for din terasse. En god solkrog er den bedste investering man kan gøre. Det er jo der man skal lade batterierne op til den mørke vinter :)

Irene Aagaard sagde ...

Der kan man bare se - det med hesteskoen vidste jeg ikke :-) Tak skal du have, Jette!