søndag den 14. december 2008

Lagersvind


Selv om det mest er småting jeg har strikket til julegaver - huer, halstørklæder og pulsvarmere, og så selvfølgelig trøjen, som endnu ikke er tør :-) Så kan man godt se, at det svinder på mit garnlager, som for et par måneder siden så sådan her ud. Ok - der er også alt Dale-garnet, som snart er strikket op til tre trøjer til børnebørnene. Men alt ialt er det meget tilfredsstillende, ikke mindst fordi det betyder, at der må købes nyt i januar.
Og det bliver der helt garanteret! Jeg var nemlig inde hos Sys(Butik Fandango) i sidste uge for at købe et par wirer og lidt andre småting, og der løftede hun lidt af sløret for, hvad hun sætter på udsalg. Skønne garner! Jeg står i hvert fald klar, når udsalget starter :-)

7 kommentarer:

Fríða sagde ...

er det HELE dit lager!?!?!?
så kan jeg da godt forstå du behöver få hjem lidt forsyninger.
kh.fra Island
Frida

Irene sagde ...

Nej - nej Frida - slet,slet ikke:-)Der er garn flere steder i huset:-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Et fint lager, men jeg blev mere rolig når du sagde at du havde garn på flere steder i huset! Udsalg lader man jo aldrig gå näsen forbi.
Hvordan bliver man fast läser på din blog? Linken at klikke på er der ikke for mig.

Strikkeheksen sagde ...

Små julegaver giver stort garnsvind - sådan er det i hvert fald på mit lager :-)Så det er rart at have udsalg at glæde sig til efter jul :-)

Anonym sagde ...

Dejligt lager, dejligt når det svinder, så man kan købe nyt...sådan har det i år været med mit stoflager...mange hvedevarmere bliver givet i julegave i år :-)

Jette sagde ...

Tillykke med det store svind..:o)) Det er jo dejligt når det sådan noget der svinder ind.

Karin Grøn sagde ...

Hej Irene
Sikke et lækkert lager- det er næsten som at se ind i en legetøjsbutik som barn og tænke--- det der- det vil jeg også have, selvom meningen er, at jeg skal rose dig fordi du har begrænset dit lager. Jeg må også gå til bekendelse og sige at jeg igen er på udsalg denne gang hos Lisette Bilskov på Lynghøjgård, hvis jeg ellers kan få bestillingen til at gå igennem, for jeg kunne jo som sædvanlig ikke huske mit password men det ser ikke ud til hendes pc er vågen lige nu, så jeg får aldrig det glemte password. Ærgerligt, for jeg mangler garn til mit kalendertørklæde.