fredag den 12. december 2008

PylretJeg har ikke rigtig noget nyt strik at vise frem. Det går lidt trægt med strikningen, fordi jeg har haft skrækkelig ondt i ryggen de sidste par dage. Det er der sådan set ikke noget nyt i, for det har jeg jo af og til. Alligevel glemmer man fra gang til gang - jeg gør i hvert fald - hvor ondt det gør. Jeg ved det til dels skyldes vejret - disse hurtige skift mellem plus og minusgrader kan min ryg absolut ikke li`.
Oveni fik jeg så for et par dage siden bidt i et stykke rugbrød, hvorefter en hvinende smerte skar igennem min ene kindtand. Nå - tænkte jeg - det går nok over igen. Jeg har rigtig flotte tænder - aldrig problemer med dem og da aldrig nogensinde tandpine. Desuden havde jeg tid hos tandlægen til et kontrolbesøg lige efter nytår, og så længe kunne det vel vente. Men - men - men - efter 2 dage med konstant tandpine måtte jeg i dag akut til tandlægen. Det viste sig, at jeg havde lavet en flække i min ene kindtand højst sandsynligt ved at bide i en kerne eller en lille sten, så der skulle både bores og gøres ved. Jeg er meget svær at bedøve ordentligt, så jeg sad og hoppede i stolen, alt imens jeg med munden fuld af bor og vattamponer forsøgte at hvæse om han for f... ikke snart var færdig.
Hjemme igen sidder jeg så her med ondt i ryggen, smertende mund og halvbedøvet tunge samt besked om intet at spise de næste timer(hvilket jeg sandelig heller ikke ville kunne - selv om jeg måtte).
Så nu er det på tide at stoppe klynkeriet og tænke på noget andet.
De smukke creme/lyserøde roser, jeg her viser, er købt for en flad tyver på grønttorvet forrige onsdag . Er det ikke fantastisk, at de kan blive ved med at holde sig så godt ? De er simpelthen så flotte!

8 kommentarer:

Fru Kahr sagde ...

God bedring. Du har da al mulig ret til at være pylret.
Jeg håber, roserne og den søde juletid hjælper lidt på humøret.

Strikkende Mormor sagde ...

Selvfølgelig må man være pylret, når det er tænderne det gælder.
God bedring

Strikkeheksen sagde ...

Jeg synes godt nok også, at du bare skal pylre igennem - det lyder slet ikke rart!

Rigtig god bedring til dig :-)

Irene sagde ...

Tak skal I have alle tre! Det hjælper at blive pylret om :-)

Mariann sagde ...

Har heldigvis ingen erfaring med rygproblemer, men tandpine... uha, det er slemt. Føler med dig :-)
Håber du snart får det bedre.
God weekend !

Fríða sagde ...

ej, ej! stakkels, stakkels dig! håber du snart föler dig bedre og kan igen nyde af förjulen.
kh.fra Island
Frida

Helle : sagde ...

Uha stakkels dig, jeg føler godt nok med dig. Jeg har jo selv en del ondt i ryggen, så jeg kender det jo. Man må godt have ondt af sig selv, når man har sådan en tand som du har beskrevet. Rigtig god bedring og sikke da nogle skønne blomster du har at kigge på.

Tine sagde ...

Håber det går bedre med ryg og tand.
Jeg puuster herfra :-)

Det er jo ved at være lidt tid siden du skrev dette indlæg :-)