mandag den 8. december 2008

Noro Silk Garden


Jeg ved ikke, om nogle af Jer kan huske, at jeg begyndte at strikke en cardigan fra "Fitted knits" i Kochoran garn. Grunden til, at jeg endnu ikke er blevet færdig med den, er, at det er en ommer. Den ligger og venter på, at jeg orker at trevle den op. Modellen er der intet i vejen med - den vil jeg meget gerne strikke en gang, men garnet er simpelthen for tykt, så nu har jeg bestilt en strikkebog, hvor der er en opskrift, som passer til Kochoran-garn.
Desuden er jeg ved at være lidt træt af julegavestrik. Jeg mangler stadig en tvillingesweater og 2-3 par pulsvarmere. Men i stedet er jeg gået i gang med det Noro Silk Garden Michael havde med hjem fra USA. Det bliver til en helt klassisk cardigan med rund hals. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg synes, at farverne er lidt for skrappe :-)

9 kommentarer:

Fru Kahr sagde ...

Hm, Jeg undre mig lidt over din "live traffic feed". Nogen gange popper jeg op som læser fra Randers, andre gange fra Hammel og i disse dage som læser fra Glesborg. Det er da spøjst!

Spændende med dit nye strikketøj. Det må være rart, at lave noget som ikke er til andre.

Irene sagde ...

Dorte - det har jeg også lagt mærke til. Nogle gange er jeg fra Brabrand og andre gange fra Åbyhøj:-) Åh ja - skønt endelig at strikke til sig selv.

Puttenings sagde ...

Farverne er skønne Irene, dem er der slet ikke for meget knald på. Jeg er vild med Noros farver, alle farverne. :o)
Hvor er det godt, at du har fundet anvendelse til dit lækre Kochoran garn. Jeg er spændt på resultatet :o)

Helle : sagde ...

Jeg syntes godt at du kan have de stærke farver, der må godt være lidt knald på dem. Glæder mig til at se hvad du får ud af dit Kochoran garn.

nynne sagde ...

Jeg syntes da det er nogle skønne farver - spændende at se det færdige resultat. Og mon ikke du nok skal blive færdig med julegaverne på tros heraf - du turbo strikker jo

Strikkeheksen sagde ...

Åh, jeg forstår dig godt, jeg er også ved at køre helt sur, meeen jeg smugstrikker jo lidt på Octavia indimellem :-)

Jeg synes farverne ser fantastiske ud, men spørgsmålet er jo, om det er dine farver - Iøvrigt nogle skønne pulsvarmere, du har fået lavet :-)

Merete sagde ...

Flotte farver. Du kunne jo også hækle et Babette Blanket:
http://www.flickr.com/photos/20658453@N05/2982071346/

Gitte sagde ...

Jeg synes det er skønne farver. Og synes også at "de er dig".

Samtal från min trädgård sagde ...

Det er en fin blog du har! Jeg ska pröve at strikke dine "Irenes pulsvarmere", så jeg låner mönstret og fortäller på min blog, når jeg begynder, hvor jeg har lånt det.