fredag den 20. februar 2009

Branching out 3


Jeg foretager stadig adskillige overspringshandlinger for at undgå at strikke min Kochoran-jakke færdig. Jeg mangler ellers kun ærmerne, så det er bare et spørgsmål om at tage sig sammen, men det er altså så kedeligt at strikke ret- og glatstrikning :-(
På lageret havde jeg 100 gram håndfarvet Supersoft fra Marianne Svit i den skønneste rød/orange farve. Jeg er vældig glad for mit grønne tørklæde i samme garn, så jeg ville have et mere. Branching out er altså et dejligt mønster, og nu det er tredje gang jeg strikker det, er jeg ved at have fod på det. Jeg tror én af grundene til, at jeg elsker det mønster er, at det ligesom trekantsjaler har en midtermaske og så spejlvendes mønstret på hver side - genialt. Jeg tænker på, om man måske kan konstruere et lidt bredere mønster efter samme princip, men der skal vist regnes en del på det :-)
I hvert fald blev det endnu en lun halsklud, der vil passe perfekt til min nye sorte jakke. Oprindelig er Branching out strikket i noget tyndt fluffy garn, men jeg synes mønstret meget bedre kommer til sin ret i uldgarn - her 2 tråde på pind 4. Det bliver også mit 5. projekt ud af de 12 projekter på Ravelry. Men nu holder jeg også en pause med projekterne af lagergarn, for lige nu strikker jeg med nyt garn!!!

12 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jeg kan godt forstå, du er vild med det mønster, det er virkelig flot :-) Et par skønne tørklæder, du har fået dig der :-)

Mormorstrik sagde ...

Det er nogle rigtig dejlige tørklæder, du har fået nørklet. Flot mønster og fede farver
/Annie

Gitte sagde ...

Det er utroligt smukt! Og så er jeg simpelthen så imponeret af din hastighed! Synes faktisk at det der tager længst tid er halstørklæder - men nej - ikke Irenes ;-)

Jette sagde ...

Det er da helt utroligt med dig, som der bare springer nye tørklæder ud af hænderne på dig hele tiden. Det ene smukkere end det andet. Godt gået...

marianne sagde ...

Hvor er de bare flot de halstørklæder. Hvor har du mønstret fra?? Det kunne jeg godt tænke mig at lave.
God weekend.

Puttenings sagde ...

Det er så smukt et mønster, jeg kan godt forstå at du måtte lave endnu et. :o) Ha' en rigtig god weekend.

Irene sagde ...

Marianne - Du kan finde mønstret her :http://www.knitty.com/ISSUEspring05/PATTbranchingout.html.

Merete sagde ...

Et meget smukt tørklæde. Det tror jeg også, at jeg vil lave en dag. Godt at blive inspireret.

Karin Grøn sagde ...

Åh det har jeg også strikket og bortset fra jeg ikke nåede at få lært mønstret udenad så er jeg enig. Det er synd at strikke så meget mønster i et tørklæde for så at lave det i noget uldet garn, så det ikke kan ses. De er utroligt anvendelige. Egentlig har jeg det sådan, at når garnet er specielt skal mønstret være enkelt når garnet er enkelt kan man lave en masse fiksfakserier med mønster og huller og snoninger, men begge dele på samme tid giver rod. Det svarer til at tage blomstrede bukser, prikket trøj, stribet jakke og ternet tørklæde på på en gang. Så ser man ikke noget af det.

Irene sagde ...

Karin - jeg er helt enig med dig:-)

marianne sagde ...

Tusind tak for du fortalte for hvor jeg kunne finde opskriften. Har fundet den på endnu en lækker side med opskrifter. God weekend.

Tine sagde ...

Super flotte tørklæder.
Meget smukt mønster. Kan godt forstå at du har lavet flere af dem!