søndag den 15. februar 2009

Kattetasken


Endelig - endelig kom jeg i gang med at sy igen. Min symaskine har stået stille i over et år, eller faktisk lige så længe som jeg har haft bloggen. Efterhånden er der mange, som har spurgt, hvornår jeg syr nye tasker igen, og i dag fik jeg så lyst til det:-)
I første omgang kattetasken til mig selv. Stoffet er købt i Siena for et par år siden. Da jeg så det, måtte jeg simpelthen eje det, så selv om det var dyrt, købte jeg et lille stykke lige nok til en taske. Den er foret med stribet gardinstof købt for mange, mange år siden, og eneste pynt er den store knap til at lukke med. Mønstret er fra Anne Marie Øbys bog "Trendy tasker". Jeg er ikke så ferm til at sy, men jeg synes, den er blevet skøn:-)

18 kommentarer:

nynne sagde ...

det er da e rigtig fin taske - ser ud til at der er god plads i den. Stoffet er også dejligtog helt "sit eget". Bestemt ikke en taske du møder andre med.

Anonym sagde ...

Dejlig taske...og tænk min symaskine har også været pakket væk lige så længe som jeg har blogget...men den rør på sig kan jeg mærke..især når jeg nu ser din flotte kattetaske :-)

Mariann sagde ...

Dejligt stof og flot taske, hvem der bare kunne sy :-)

Nørklekonen sagde ...

Den er da bare blevet rigtig fin.

Madam Munch sagde ...

Hej Irene
Nu er jeg helt sikker på at vi to har mødt hinanden en gang før i et forsøg på at starte en kreativ gruppe op i Vi-kvinder. Vi sås kun den ene gang, da gruppen ikke blev til noget. Men jeg kan se at der er fuld gang i dig, og nu har jeg også tilsluttet mig de kreative bloggere. En sjov måde at få inspiration på.
Mange hilsner fra Bodil
PS: din taske er meget flot og min symaskine skal vist også igang igen.

Tine sagde ...

Super flot taske.
Det er da noget vrøvl at du ikke kan sy!!

Dorthe sagde ...

Nej hvor er den sjov, godt fundet på :-)

eKirsten sagde ...

Lækker taske! Den ser også ud til at kunne holde til noget.

Samtal från min trädgård sagde ...

den er da simpelthen flot! Skal også i gang med noget at sy, har köbt lidt forskelligt, så det bliver måske også en taske.

Puttenings sagde ...

Den er i hvert fald blevet skøn Irene! :o)

Irene sagde ...

Tak skal I have!

Gitte sagde ...

Den er super flot!

Jette sagde ...

Nøj, hvor er den flot din kattetaske, dejligt stof, og dine pulsvarmere er fine, kan jo slet ikke nå at følge med i alle de indlæg du har..

Marianne S sagde ...

Hvor er det en lækker kattetaske - jeg kan godt forstå at du MÅTTE eje det stof.
Bare jeg kunne få gang i min symaskine igen - jeg håber stadig, men .....

Karin Grøn sagde ...

Superfin taske- herligt stof.

Klidmoster sagde ...

Hej Irene. Jeg er lige faldet over din blog ude i 'blog-land' og kigger lige forbi for første gang. Det er vel nok en lækker taske. Jeg er vild med alt der har kattemotiv, men den er noget særligt. Jeg kan godt lide at der kun findes den ene i verden.
Mvh Malou

Irene sagde ...

Velkommen til Malou! Og tusind tak skal du have:-)

Mahalo sagde ...

Hvor er den flot og enkel! :-D