torsdag den 5. februar 2009

Strikkecafé i Beder


I dag var så dagen, hvor jeg for første gang skulle prøve at afholde strikkecafé alene. Jeg har før gjort det sammen med kompetente strikkere, hvor min rolle har været den allerstedsnærværende stik-i-rend-pige.
Min veninde - afdelingslederen i Beder - synes at jeg godt kunne stå på egne(vaklende)ben,så sådan blev det:-)
Det var selvfølgelig med bævende hjerte jeg stillede op. For kom der kun hardcore-strikkere som kunne ALT og iøvrigt havde gået på SKALS ? Så gav de nok ikke meget for mine små fif og gode råd. Så kunne jeg godt gå hjem igen! Og var de, der kom, kun interesseret i at få opskrifter eller i at udveksle ideer ?
Det viste sig at blive en skøn strikkecafé og en blanding af ovennævnte scenarier - i hvert fald nød jeg den ! Jeg håber, at de der deltog fik noget ud af det, men jeg er ikke prof. uddannet strikker - blot autodidakt. Og efter min meninng drejer det hele sig jo blot om at strikke - og isærdeleshed om at nyde det!
Beders afd.leder og jeg taler om en mulig gentagelse:-)

13 kommentarer:

Pernille sagde ...

Er det ikke netop det en strikkecafé går ud på - at være sammen om at strikke, at udveksle ideer og viden på kryds og tværs?
Jeg synes det lyder som om I har haft en hyggelig aften :)

Irene sagde ...

Absolut Pernille - Jeg var blot nervøs over at skulle leve op til titlen som superstrikker og superblogger, men det gik:-)

tankerogspin sagde ...

Det er da super sejt det du der har begået, tillykke med det :-) Jeg kender godt det med præstationsangsten, det kan være vældig provokerende, men jeg oplever tit at det jo slet ikke er så svært, der er ofte ikke de store forventninger som vi går og forstiller os. Det handler menli' om at hygge og udveksle gode ideer, uanset hvem og hvad man har med i bagagen, - også dem der har gået på SKALS :-)

Irene sagde ...

Tak skal du ha`Jette!Det luner- for jeg vil godt nok sige, at nogen gange har jeg det bare sådan, at jeg kan meget mere end de, der har gået på SKALS - det er sådan det skal forstås:-) Det er bare forbundet med stor prestige, at have gået dér,du ved nok:-)Jeg er bestemt ikke i tvivl om - at jeg godt kan!

tankerogspin sagde ...

Jamen jeg er helt med på hvad du mener :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder da simpelthen dejligt! Strikkecafé eller strik-in skal da väre hyggeligt, man ska have tid til at snakke og strikke osv. Det så det ud som om I havde.
Så nu må jeg endnu längere väk end Harlev, havde tänkt mig at besöge den til sommer, Harlev ligger kun 5km fra mine foräldrers hjem, men så må jeg til Hörning!

Anonym sagde ...

Godt gået...men jeg kan huske fornemmelsen fra da jeg holdt strikkecafe på "mit" bibliotek...
I øvrigt minder Beder mig altid om min og Eddies lille ferie efter vores bryllup..vi besøgte venner i Beder og vores bil blev stjålet....vi fik den dog igen og kunne fortsætte rundt i jylland :-)

nynne sagde ...

altså Irene - hvorfor holder du ikke en på vores bibliotek - altså en der ikke er for børn. Jeg kender en del der nok ville komme hvis altså budskabet kom ud

Gitte sagde ...

Tillykke Irene. Godt gået. Du er bare god!

Mette Thrysøe sagde ...

Men Irene, du ER jo superstrikker og superblogger! :) Skals eller ej!
Det handler jo ikke om, hvad der står på uddannelsespapiret, men om erfaring! Godt gået!
Mette - gammel Skals-pige :)

marianne sagde ...

Godt at det gik godt. Godt gået. Savner en strikkecafe her i Køge, men det er der desværre ikke. God weekend.

Strikkeheksen sagde ...

Jeg er sikker på, du klarede det til topkarakter - det ser ud som om folk hygger sig rigtig meget :-)

Tine sagde ...

Tillykke med det, Irene.
Det var jeg nu slet ikke i tvivl om at du kunne!
Du, som er så dygtig :-)