lørdag den 7. februar 2009

Nannas benvarmere


Jeg tror det er første gang, jeg har hele fem strikkeprojekter i gang samtidig. Det er en lille smule stressende, fordi jeg så føler, at jeg ikke rigtig får noget færdigt, men samtidig er der strik til enhver lejlighed, og det er godt nok. Efter de sædvanlige lørdagsindkøb, fyldning af vaskemaskine samt en lettere soignering af huset, blev det endelig knitting-time. Nannas benvarmere blev færdigstrikket her i eftermiddag til en gammel Sherlock Holmes-krimi. De er strikket på pind 3 1/2 i lilla Lana Grossa Big Merino Wool. Opskriften er fra "Kæk og klassisk børnestrik".

13 kommentarer:

Mariann sagde ...

De er da bare super flotte !
Jeg kan sagtens følge dig i, at det kan være lidt stressende med for mange projekter, selvom det er rart med lidt afveksling.
Tror min smertegrænse går ved de 3 stk. håndarbejde :-)
Ps. Har du fået cashmeregarnet, og er det lækkert ? Har kigget på det flere gange, men har indtil videre holdt stand :-)

nynne sagde ...

de er så fine og dejlige at strikke. Josefine har efterhånden temelig mange par af dem. Jeg er i de situation at jeg ikke har et projek - ud over min Rowan trøje. Det er nu også lidt stressende ikke at have noget mellem fingrene.
så vel forsøge med fls igen.gOD WEEKEND

Irene sagde ...

Mariann - ja jeg har fået cashmeregarnet. Det var en stor skuffelse.Det er nemlig meget tyndt, så det skal du bestemt ikke ærgre dig over.
Nynne - jeg synes jo FLS-en er nem at strikke, men jeg starter jo nedefra og op:-)

Mormorstrik sagde ...

Det er utroligt så meget du får nået. Døgnet har trods alt kun 24 timer.
Dine benvarmere er superflote og farven er da hot.
Cashmeregarnet kunne godt lyde som et ufærdigt sjal.

Annepålandet sagde ...

Fine!!! Lekker farge. Kanskje det går an å strikke dem i voksen størrelse også??

Jette sagde ...

Nej, hvor er de søde de benvarmere, og det er både godt og skidt at have mange projekter igang, men som du siger er der noget til enhver tid og lyst, det er jo også godt.

marianne sagde ...

De er bare rigtig flotte. Jeg har også altid gang i mange ting, lidt til enhver lejlighed.

Helle : sagde ...

Irene jeg har også gang i flere ting, så har man jo noget som kan tages med og noget til at strikke hjemme. Super flotte benvarmer og farven er jo lige mig.

Samtal från min trädgård sagde ...

Flotte, hvor er hun heldig, Nanna, at få sådan et par! Det med mange forskellige projekter i gang samtidigt kender jeg godt. Tilsidst bliver det alligevel sådan att man trevler noget op, fordi man ikke kan huske hvad man lavede og hvorfor!

Gitte sagde ...

Hvor er de flotte - benvarmerne. Og med "Irene-snoninger" ;-)

5 projekter på én gang lyder også at meget. Kender godt det der med at blive stresset over alt det der ligger og så dukker der jo samtidig hele tiden nye idéer op som det jo også kunne være sjovt at sætte gang i.... Tid er en mangelvare!

Irene sagde ...

Annepålandet-Det her er en str. 5-6 år og jeg har 48 masker, men de kan sagtens laves til voksne. Mønstret går over 8 masker, så det skal bare være et masketal deleligt med 8. Jeg tror jeg ville slå 64 eller 72 masker op.
Jette,Marianne og Helle - Ja det er meget rart med både små og store projekter.Et lille strikketøj kan man altid ha`i tasken.

Fru Knudsen sagde ...

Ja, de benvarmere er godt tage med strikketøj. Godt mønster, jeg er i gang med strømper i det mønster, og har strikke benvarmere til min voksne datter i det. Godt når en opskrift kan anvendes til flere ting. Jeg fatter ikke du ikke køre ned med stress og 5 projekter, jeg har gang i 3 og det synes jeg er rigeligt. God arbejdslyst

Tine sagde ...

Rigtig flotte benvarmere.
Dejlig farve!

Kan godt følge dig i det med stress over for mange projekter.
Sådan har jeg det også.