onsdag den 19. september 2012

Ægnøleri!

De er sjove og meget dekorative - vores høns! Men æg - det lægger de altså ikke! Nu har vi haft dem i 6 uger, så nu synes jeg snart, at de burde kvittere for al den mad de æder ved at lægge nogle æg!
Når Michael er hjemme, får hønsene lov til at rende frit rundt i haven. Vi holder selvfølgelig øje med, at de ikke går ind til naboerne, og at der ikke kommer løsgående hunde. Sidste gang vi havde hønsehold, var det netop en løs hund, der skambed alle vores høns. Så det er vi meget opmærksomme på. Hanen Hénri er begyndt at gale - men ikke så højt endnu:-)

21 kommentarer:

Ulla Røjkjær sagde ...

Griner... Måske de ikke er gamle nok til at lægge æg endnu.. Dejlige ser de ud med eller uden æg...

Ulla Røjkjær sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ulla Røjkjær sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ulla Røjkjær sagde ...

Der gik lige ged i min kommentar og den blev gentaget hele 3 gange. Undskyld:0)

Tine sagde ...

Det kan de da ikke være bekendt!
Det er altså ikke nok at gå rundt og se godt ud. Man må også yde noget ;-)
Jeg håber at det snart lykkedes at få lokket nogen æg ud af dem!

Fru Olsen sagde ...

Ja, hvad skal man ellers med høns, hvis ikke de lægger æg? Nej, jeg synes faktisk høns er sjove, og for noget siden så jeg i TV en udsendelse om høns og deres måde at kommunikere på - det var faktisk ret interessant, og helt dumme er de ikke.

Det er træls med de bivirkninger du skal leve med, det må være hårdt. Nogen gange kan man måske godt forstå, at nogen vælger det fra.
Ønsker dig det bedste.

Helle sagde ...

Trodde da virkelig ikke at høner i hagen bare var til pynt. :)

Lei for å høre at fingrene dine blir stive av behandlingen, men synes at du til tross for dette klarer å trylle frem de lekreste arbeider.

Eva sagde ...

Det er da godt, at de er så dekorative, når de nu ikke gider lægge æg:)
Mon ikke de bare er lidt for unge...., pludselig kommer det forhåbentlig.

Fru Knudsen sagde ...

En fjer blev til 5 høns, mon ikke dine høns bliver til mange æg med tiden - tålmodighed, du ved....

Fletværket sagde ...

Jeg har også fået høns i haven. Kyllinger fra i år skal man ikke forvente lægger æg før omkring oktober - og er der for mørkt til den tid, kan de godt finde på at vente til foråret.Men vi har jo ikke vores høns kun for æggene, men fordi de er smukke og hyggelige i haven - og så laver de så meget dejlig gødning til haven!!

Berit sagde ...

Men flot er han, Hénri!

Mon ikke damerne finder ud af, hvad deres lod er ingen så længe.

Det første blødkogte æg fra egne høns må bare være en himmerigsmundfuld.

Lis sagde ...

Får du ingen æg, Irene, så kan du da glæde dig over at hønsene er så dekorative i sig selv. Æg må du så købe.
Det kan være de har svært ved at falde til hos jer, måske for god kost eller sådan noget. Ej, jeg har ingen gode foreslag.

Kh. Lis

Fruen sagde ...

Hej
Høns plejer normalt at starte æglægningen når de er omkring 20 uger gamle. Betingelsen er selvfølgelig at de har lys i deres hønsehus. De er da virkelig søde at se på. Mine er også fritgående, altid, men vi bor også på landet hvor det ikke generer nogen.
Hilsen Kis

Uldbegavet sagde ...

Det er nogle fine høns, måske er de bare lidt længe om at falde til.

Pernille sagde ...

Jeg kan næsten forestille mig hvor meget morskab der kan komme ud af sådan et hønsehold. Også selvom de glemmer at lægge æg :)

Jeg synes det er skønt at høre et pip fra dig i ny og næ, selvom det kan være svært at finde overskud og tid i en tid fyldt med så meget andet :)

Karin Grøn sagde ...

Altså det ligner teenagehøns--- deres kamme er meget små og som du selv fortæller galer prinsgemalen ikke så højt endnu, men jeg håber da at I når at få lidt æg før det begynder at blive så mørkt at I får meget få.

Lavendel sagde ...

Sender lidt varme og varme tanker fra Frankrig.

Britta sagde ...

Ja, det ville da være rart med nogle æg, men det er da alligevel meget hyggeligt bare at ha' høns. Uha, du må sørge for at hanen ikke kommer til at gale for højt; det er ikke alle naboer der synes det er lige rart at høre på.
Det er længe siden jeg har fået kommenteret hos dig, men jeg følger stadig med på sidelinjen, og ser de smukke ting du stadig strikker.
Du er SÅ sej, Irene... ;o)

kh Britta

thulannguyen sagde ...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

Plenty Thingz sagde ...

Plenty Thingz is een e-commerce website, hier kun je elk product vinden. Spin, wiebel en race; het kan allemaal met onze kinderauto! Deze wiebelende auto houdt je kind actief en ontwikkelt zijn evenwichts- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen. Hier vindt u halbankjez. Deze zachte, comfortabele leren bank heeft een iconische uitstraling en is een perfecte aanvulling op elk interieur. Het zal prachtig staan ​​in je hal, woonkamer of eetkamer.

Primary Projects sagde ...

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij hebben diverse opdrachtgevers en projecten! Hier vindt u Woning- en utiliteitsbouw