mandag den 29. december 2008

Ravelry


For et par måneder siden blev jeg medlem af Ravelry. Det er nu ikke fordi jeg har brugt det så meget endnu, for jeg synes det er uoverskueligt stort og ikke helt enkelt at finde rundt på.
Til en start har jeg meldt mig til den danske gruppe med 12 projekter i løbet af 2009. Hvordan jeg uploader et billede af mit projekt må så komme, når det første er færdigt :-)

16 kommentarer:

nynne sagde ...

Først og fremmest tillykke med dit første par sokker. Der er mange fede par man kan strikke på Ravelry. Jeg er faktisk blevet lidt vild med at "spilde" min tid med at se på fantastiske projekter fra andrs hånd. Men det skal man jo heller ikke bruge hjernen til.
Jeg ville egentlig også gerne med i den gruppe med 12 projekter - hvordan fandt du den ?

Anonym sagde ...

Jeg er også medlem af Ravelry og synes som dig, at det er lidt uoverskueligt at finde rundt...men jeg gør det, at når der rundt i blogland henvises dertil...så smutter jeg lige forbi og ser med der :-)
God fornøjelse med de 12 projekter, det når du sagtens :-)

Tineke sagde ...

Fint! Der er jeg også med, og det med at indsætte billeder, kan du sagtens få hjælp til :)

Irene sagde ...

Nynne - Jeg fandt den hos Puttenings. Hun har et link dertil.
Anne - lige til en start gør jeg det samme :-)
Tine - Tak - det vil jeg huske på:

Karin Grøn sagde ...

Hej Irene.
Jeg har godt nok lige skrevet men jeg ser så din henvisning til et dansk projekt på Ravelry. Jeg anede ikke den slags fandtes, så det vil jeg også se om jeg kan få gang i. Jeg synes som du det er meget stort og svært at finde rundt i, men jeg tror jeg lige så stille æder mig ind på det.
Så mødes vi nok også derinde, hvis jeg finder ud af det.

Pernille sagde ...

Hihi Irene, jeg aner heller ikke hvordan jeg bærer mig ad inde på Ravelry. Jeg har bare hoppet ud i det med begge ben, vi finder nok ud af hvordan vi skal gøre os to. :o)

Jeg glæder mig i hvert fald til at se alle de dejlige ting vi får lavet.

Strikkeheksen sagde ...

Lyder spændende, glæder mig til at høre mere - jeg har indtil videre kun brugt det til at finde opskrifter og se andres beskrivelser af en opskrift.

Fru Kahr sagde ...

Jeg har været medlem af Ravelry i ca. ½ år. Jeg er ikke et aktivt medlem - jeg er udelukkende en lurer. Jeg tjekker opskrifter, alternative garnkvaliteter mm.

Gitte sagde ...

Skønne sokker!

Har også tilmeldt mig på Ravelry. Har dog ikke rigtig fået læst reglerne endnu, men det kommer.

Jeg bruger Ravelry rigtig meget - til inspiration, til nye opskrifter, bare til at surfe rundt og finde nye strikkehjemmesider. Uha - der kan man bruge meget tid.

Irene sagde ...

Puttenings - i lige måde:-)
Lene, Dorthe og Gitte ja inspiration er der masser af på Ravelry:-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Flotte farver på sokkerne. Jeg har også kun strikket sokker i ca. ett år. Hele familien tror, at jeg har taget over efter min farmor, som er over 90 og ikke kan strikke mere, men egentlig gör jeg det for mig selv, eftersom at strikke er at hvile for mig. Og strömper er nu for tiden noget, som jeg gerne strikker.

Zette sagde ...

Ravelry kan være uoverskueligt at finde rundt i, men jeg vil da hellere end gerne hjælpe dig derinde, skulle du have brug for det...
Rigtigt godt nytår til dig og dine.

Irene sagde ...

Tak skal du have Zette!

Nette sagde ...

Hej Irene.
Tillykke med sokkerne. Det er sådan en vidundelig følelse, første gang det lykkes. :-)

Ravelry ER stort, og det kan bruges på mange forskellige måder. Men hvis vi hjælper hinanden derinde, og tillader os selv at spørge, når der er noget, vi ikke kan finde ud af, så må vi kunne stykke det hele sammen til sidst. :-)

Laila: sagde ...

Hvad hedder du pä Ravelry?

Irene sagde ...

Laila - Jeg hedder Isser:-)