torsdag den 28. maj 2009

Besøg på vingården CaLunaeI går kørte vi til vingården CaLunae, der ligger omkring 30 km fra Pietrasanta. Jeg måtte desværre ikke tage billeder indendøre. Hvorfor forstod jeg egentlig ikke.
Sidste år købte vi vin til Michaels runde fødselsdag samme sted, så vi vidste sådan set godt, hvad det var, vi synes var værd at tage med hjem. Bl.a en hvidvin, som ikke er egnet til at drikke til mad, men mere en dessert- eller hyggevin til en mandelkage eller en dessert.
Så selv om vi var klar til at afgive en bestilling, nærmest tvang den kvindelige vinkyper os til at smage på en masse forskellige vine:-) Et rigtig godt salgstrick, der fik os til at købe lidt mere end vi egentlig havde tænkt :-) Iøvrigt er det sådan, at jo flere flasker du køber af en vin des billigere bliver det pr. flaske - et rigtig godt koncept efter min mening.

De sidste dage har vi mest levet af grønsager, frugt og lidt fisk. Men nu er Michael vist ved at være rask, for i går aftes forlangte han rigtig mandemad - store, friske jomfruhummere og en ordentlig bøf!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skønne billeder! Det er jo næsten som at være der selv :-)
Her nyder vi en blæst, der kunne tænke sig at være orkan - jeg har lige været laaaangt ude i skoven for at hente en vildfaren paraply, og har ved samme lejlighed fået rigtig mange brombærrankerifter på fusserne :-)
Der ser pænt stille ud hos dig - det var det, jeg ville sige .-)

Helle : sagde ...

Ja bare man var der, for hos os der blæser det en stiv vind.

Dejligt med lidt vin til at tage med hjem.